Cristi Mitrea i-a dat de mâncare bunicii sale şi a realizat cât de repede trece viaţa! Tatăl băieţelului Andreei Mantea e mai trist ca niciodată: ”Singurul lucru pe care nu-l poți cumpăra e Timpul”

Cristi Mitrea i-a dat de mâncare bunicii sale şi a avut revelaţia că viaţe e prea scurtă.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Cristi Mitrea i-a dat de mâncare bunicii sale, pe care o are în grijă. “Am simțit astăzi pentru prima oară că life circle ăsta sau ciclul vieții, nush cum să-i spun, e mai mult decât adevărat și ajungem și prea repede acolo, din păcate. Nu intru în detalii, dar i-am dat de mâncare bunicii azi și m-a întors complet. Parcă ieri îmi dădea ea mie”, a postat fostul iubit al Andreei Mantea. (vezi cum s-a distrat Cristi Mitrea la o nuntă, alături de Fernando de la Caransebeş)

Citeste si: Andreea Mantea știe să vorbească și în turcă! Uite cum s-a distrat cu David în bazarul din Istanbul

Citeste si: Mădălin None de la Puterea Dragostei are o nouă iubită? Poza care le-a pus pe jar pe fanele acestuia

Citeste si: Andreea Mantea, întâmpinată AȘA de fiul ei și al lui Cristi Mitrea! I-a umplut inima cu bucurie

Cristi Mitrea i-a dat de mâncare bunicii sale: "Câteodată uităm ce e mai important" 

“Cred că singurul lucru pe care nu-l poți cumpăra, e asta.. Timpul! Trece și repede al dracu. Parcă ne și înhămăm la lucruri care până la urmă sunt cam lipsite de esență așa și câteodată uităm ce e mai important și cine sunt cei care te-au sprijinit necondiționat în viață. Mda..Eu sunt sensibil tare la capitolul bunici căci mare parte a copilăriei am petrecut-o cu ei.”, a mai scris tatăl lui David, băieţelul Andreei Mantea.

Cristi Mitrea i-a dat de mâncare bunicii sale: "Întotdeauna întoarce-ți fața către ai tăi"  

“Zic ce simt de câțiva ani: e bine să fii egoist! Fă ce vrei cu timpul tău! Alege orice ți-ar pune un zâmbet pe suflet, indiferent de riscuri. Fugi! Da-te cu capul de perete, băiatul meu. Dar...întotdeauna întoarce-ți fața către ai tăi că pe ăștia nu-i alegi și ești ceea ce ești în mare parte și datorită lor!”, a încheiat Cristi Mitrea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate