Cristi Mitrea primeste propuneri indecente pe net! Mitrut a aratat tuturor cum o tanara i s-a oferit pe tava pentru o partida de sex! El o acuza pe Mantea ca e in spatele acestor "manevre"

novalue

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereCristi Mitrea si Andreea Mantea s-ar fi despartit. Bruneta ar fi aflat ca iubitul o insala, asa ca i-a dat papucii. Ca sa arate ca e nevinovat, Mitrut le-a aratat tuturor de la ce a plecat totul.

fara descrierefara descrierefara descriereO fata l-a abordat pe net si i-a facut propuneri indecente, oferindu-i-se pe tava pentru o partida fierbinte de dragoste. Dupa cum se vede in conversatie, Cristi nu a cazut in plasa.

El a dat de inteles apoi ca in spatele acestor "manevre" este chiar Andreea Mantea. Chiar daca nu a dat numele fostei lui iubite, este clar la cine se refera.


"Fata nu e open minded, ci e pusa de 'cineva' (n.r Mantea). Asa se fac iesirile de pe 'scena', pozand in victima", a spus Cristi Mitrea.

fara descrierefara descriereCand a fost contactat de fata ale carei poze fusesera folosite pe profilul fals, Cristi Mitrea a facut imediat legatura. "Asa slab pregatita, mai iub? Puteai sa cauti poze cu o fata din Indonezia, gen", a completat luptatorul, cu "bataie" directa la Mantea.

"N-ai cum sa apelezi la asemenea manevre de manipulare! Lumea poate fi prostita usor cu o poza, un photshop sau 2 lacrimi la tv, dar nu si Mitrutz", a acuzat el.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate