Cristi Mitrea se razbuna crunt pe Mantea! Vrea sa se cupleze cu alta vedeta din showbiz! castigatorul de la "Burlacita" a pus ochii pe o... colega de-a brunetei"!

Nu a trecut nici doua saptamani de la despartirea de Mantea, ca Mitrea are o noua tinta feminina... Roxana Vancea!

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriereAndreea si Mitrea si-au spus adioPovestea de dragoste dintre Andreea Mantea si Cristi Mitrea s-a terminat urat! Ea l-a acuzat de gelozii nejustificate, in timp ce el a reclamat atitudinea recalcitrata a brunetei pe toata perioada relatiei! Mai mult, pentru a pune paie pe foc, luptatorul vrea sa isi incerce norocul la alta diva mioritica.

fara descriereRoxana este noua tinta a barbatului?Surse din preajma castigatorului de la "Burlacita"sustin ca acestuia ii cam place deviance, o alta vedeta a trustului “Intact”. "Cristi tot tatoneaza terenul si incearca sa dea de Roxana. Stie ca e cu Bendeac, dar de cand este acest lucru un impediment? Fata nu are inca inel pe deget, asa ca omul mai are o sansa! Deocamdata, nu a luat legatura cu ea, dar, asa cum spuneam, incearca sa faca tot posibilul sa o contacteze", au spus prieteni de-ai lui Mitrea.

In ceea ce o priveste pe Roxana, pe ea nu poate decat sa o flateze interesul barbatului pentru ea, insa doar atat! Vancea este o fata serioasa, iar relatia ei cu actorul merge de minune.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate