Cristi Munteanu, fostul portar de la Dinamo, a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare, iar Margaritescu la trei cu suspendare!

Tribunalul Bucuresti a mentinut decizia Curtii de Apel si l-a condamnat pe Cristi Munteanu la cinci ani de inchisoare cu executare in dosarul privind inselaciuni cu masini luate in leasing.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereCristi Munteanu a luat cinci ani cu executareIn acest dosar au mai fost condamnati Andrei Margaritescu si Alexandru Magherescu. Judecatorul Tribunalului Bucuresti a motivat ca inculpatul Cristi Munteanu a negat in fata instantei infractiunile puse pe seama sa, desi in fata procurorului a dat o declaratie favorabila anchetei.

Judecatorul i-a mai explicat lui Munteanu ca ar fi putut sa scape total nevinovat daca ar fi negat la procuror implicarea sa in faptele de care a fost acuzat ar fi scapat cu un maximum de 24 de ore de detentie.

Magistratul mai notează ca, in opinia instantei, Munteanu a avut o viziune clara asupra "situatiei frauduloase" a autoturismului pe care l-a cumparat, aratand ca "orice om normal cu o pregatire medie, cum este cazul inculpatului Munteanu", putea banui ca o masina clasa premium, cu o valoare de piata de aproximativ 90.000 de euro, nu poate fi vanduta dupa numai doi ani cu doar 31.000 de euro decat daca este stricata major sau are probleme de natura juridica.
fara descriereAndrei Margaritescu a scapat mai "ieftin" cu trei ani cu suspendare
Celalat fost fotbalist la Dinamo, Andrei Margaritescu a primit trei ani cu suspendare.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate