Cristi Pulhac, provocat să gătească la Test de vedetă! Ce s-a întâmplat când Chef-ul a gustat preparatul lui

Autor: R.L.

Cristi Pulhac, la Test de vedetă de la Teo Show. La jumătatea lunii decembrie, înainte de Crăciun, Cristi Pulhac s-a întors din Republica Dominicană, de la Exatlon sezonul al doilea. "Am început să mă obişnuiesc din nou cu traficul din Bucureşti", a spus Faimosul Cristi Pulhac.

Cum a fost experienţa Exatlon? "A fost greu pentru noi. Au venit mulţi oameni noi, am avut şi certuri...".

Supus la un test-fulger, Cristi Pulhac a răspuns cu sinceritate.

În acest moment aş pleca la Exatlon
Aş vrea să petrec 3 zile cu soţia mea
Aş da orice să am un copil. Deocamdată unul
Nu aş renunţa niciodată la fotbal
Cel mai mult îmi place când soţia mea îmi spune că mă iubeşte.

Fotbalist de mic, Pulhac a fost nevoit să se descurce pe cont propriu. "Când am plecat de acasă şi m-au lăsat părinţii la Piteşti, am avut o perioadă grea. Mi-am făcut bagajul de vreo 7-8 ori în câteva luni", a explicat Cristi Pulhac.

Provocat de reporterul de la Teo Show, Sergiu Negoţiu-Piloff, Cristi Pulhac a intrat în bucătăria unui restaurant şi a gătit. El a fost declarat câştigător în proba de gătit împotriva lui Sergiu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Scrisoarea care a devenit virala: "Soţia mea s-a îmbătat şi s-a dus acasă să doarmă. Eu am ajuns să fac amor cu vecina"- Ce s-a întâmplat când nevasta a aflat

Papa Francisc vine în România pentru 3 zile

Adrian a izbucnit în lacrimi la Puterea Dragostei! Raluca a explicat de ce nu îl mai vrea! "Nu suport ca cineva să urle la mine cum o face el, să mă jignească aşa"

Fratele fotbalistului mort pe stadionul Dinamo cere dreptate: „Moartea lui este lipsita de importanta, caci este “doar un negru” care a murit. Pentru ca pielea lui Patrick era...

Tragedia dimineții! Doliu imens. S-a stins unul din MARII ACTORI. A părăsit scena

”Ar fi bine măcar să își vadă de ale lui! ” Oana Roman, noi afirmații despre Marius Elisei și Catinca Roman! Cum au reacționat cei doi

Cel mai mare coșmar al lui Vladimir Putin. Se fac nopți albe la Kremlin

Adrian a izbucnit în lacrimi la Puterea Dragostei! Raluca a explicat de ce nu îl mai vrea! "Nu suport ca cineva să urle la mine cum o face el, să mă jignească aşa"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies