Vedete

Cristi si Mugurel Sfetcu si-au facut toate analizele! "Ne-a fost teama sa nu avem si noi ceva, ne simteam foarte obositi amandoi"

A trecut un an de la moartea fulgeratoare a Ilenei Ciuculete. Cei doi baieti ai artistei au mers la doctor si si-au facut si ei analize, le-a fost teama ca nu cumva sa se fi imbolnavit si ei.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Cristi si Mugurel Sfetcu si-au facut toate analizele! "Ne-a fost teama sa nu avem si noi ceva, ne simteam foarte obositi amandoi"icon photo
Mama Ilenei Ciuculete nu se poate impaca cu ideea ca artista a murit, iar ea nu a stiut si nu a putut sa isi ia adio de la ea in ultimele clipe de viata. "Cea mai mare durere o am. Cat oi fi, cat oi trai. Nu a vrut sa imi spuna si mie ca ea e bolnava. As fi stat si eu cu ea la spital, as fi vorbit cu ea. Cat se putea. Nu s-a gandit si la durerea mea? Nu m-a respectat (n.r. Cornel Gales). Nu m-a chemat nici cand a impartit costumele, nici la bijuterii. Nimic nu am vazut", a spus mama Ilenei Ciuculete la Teo Show.

Mama cantaretei este bucuroasa ca macar fiica ei ii apare in vis.


"Am visat-o. Nu mi-a zis nimic, era imbracata in costum national asa cum se purta ea. Am mai visat-o si saptamana trecuta: Era langa mine, dar nu ii vedeam chipul. Mi-a cerut o carpita cum e cea de pe capul meu. Am cumparat una si am dat-o de pomana", a declarat femeia.

Cristi si Mugurel Sfetcu au facut parastas de un an la Craiova, in timp ce Cornel Gales a organizat si el unul, dar la Bucuresti. "Trebuia sa ii faca pomana, a fost sotia lui atata timp. E normal sa ii faca, tot ce a avut ea i-a ramas lui, la noi n-a ajuns nimic", au spus baietii regretatei Ileana Ciuculete intr-un interviu pentru emisiunea lui Teo Trandafir.


"A fost un an greu pentru noi. Trist. Urat. Cel mai trist din viata mea. Razboiul nu de la noi a pornit. Se stie cine l-a pornit, chiar daca el nu recunoaste. Mereu el zice ca spune adevarul, noi mintim. Cum sa mai facem noi parastas cu el daca el si-a facut o noua relatie la doar cateva zile de la moartea mamei. Cum sa mai stam cu el la masa? Poate sa faca ce vrea, nu il judecam! Deja am apelat la justitie. Avocatul a lansat invitatia sa ne intelegem amiabil. Cetateanul Gales nu vrea sa discute cu nimeni. Nu ne-am inteles niciodata cu el. Am simtit ca e un om pe interes, nu mi-a inspirat niciodata incredere. Am vazut multe cu ochii nostri. Multa lume ne acuza ca nu ne-am inteles cu el", au spus Cristi si Mugurel Sfetcu.

 

"Dupa cum zice el, noi nu suferim, nici bunica, nici noi, nimeni nu sufera. Doar el sufera dupa moartea mamei. Face bani pe numele mamei noastre, asa cum a facut si inainte ca ea sa moara", au adaugat baietii Ilenei Ciuculete.

 

"Minte cand spune ca vrem jumatate de milion de euro, asa cum a facut de fiecare data. Dupa cum zice el, mama e si datoare, a muncit pe cuie toata viata ei, acum nu mai are nimic. Nici nu exista atatia bani. De unde 500.000 de euro? Poate ascunde bani in alte conturi. Nu vreau sa dau sume. Pe noi nu ne intereseaza banii. Am crescut modest, avem viata noastra. Dar nu se poate sa ia el chiar tot", au mai spus baietii artistei in emisiunea lui Teo Trandafir. 

 

"Am fost si noi la doctor. Ne-a fost teama sa nu avem si noi ceva. Ne simteam obositi. Dar a fost presiunea mare pe umerii nostri. Ne-am facut analizele, ca sa fim siguri. A iesit totul bine. Sanatatea e importanta", au spus Cristi si Mugurel Sfetcu.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune