Vedete

Cristi Tabara: "Craciunul incepe cu 2 luni inainte in supermarketuri!"

Jurnalistul si prezentatorul tv Cristi Tabara pune in lumina traditiile si obiceiurile de Craciun intr-o editie speciala de poveste, "O data-n an este Craciunul",cu invitati de seama si muzica de cea mai buna calitate, ce se va difuza pe TVR 1, pe 25 decembrie, intre orele 14:45 si 18:50.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

In stilul sau caracteristic, Cristi Tabara face o paralela intre spiritualitatea celebrarii Nasterii Domnului si sarbatoarea comerciala din zilele noastre cu nenumarate cadouri sub bradul de Craciun.

"Craciunul incepe cu 2 luni inainte in supermarketuri!" spune prezentatorul tv, punctând ca ar trebui sa ne concentram mai mult pe semnificatia sarbatorii in sine, pe apropierea de cei dragi si deschiderea catre divinitate decât pe goana printre raioanele hipermarketurilor. Cât despre el, moderatorul TVR spune ca isi va petrece sarbatorile inconjurat de cei dragi.

Printre artistii invitati de Cristi Tabara la discutiile despre traditii si planuri de Craciun, se numara Proconsul, Iris, Tavi Colen, Maria Radu, Pact by Leo Iorga & Ordean, Ianna, Distinto, Mike Godoroja sau Gelu Voicu. Alaturi de Cristi Tabara , in rolul de asistenta tv este frumoasa Alina Clapa, detinatoare de numeroase titluri de Miss, iar productia emisiunii speciale TVR, "O data-n an este Craciunul", poarta amprenta Codrutei Prunariu.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune