Cristi Tabără a plecat de la televiziunea din Republica Moldova! Vezi ce se întâmplă cu celebrul prezentator!

Cristi Tabără a plecat de la televiziunea din Republica Moldova cu care colabora de peste 5 ani.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Cristi Tabără a plecat de la televiziunea din Republica Moldova pentru a revenit definitv la TVR. În 2014, celebrul realizator şi prezentator a fost ofertat de postul Publika, din Chisinau, pentru a realiza un talk-show intitulat "Fabrika”. (vezi ce se întâmplă cu fata care l-a acuzat pe Cristi Tabără de abuz sexual)

Citeste si: Cum arata Andreea Mantea nemachiata! Frumoasa prezentatoare de la "Puterea dragostei" le-a aratat tuturor FOTO

Citeste si: Fosta prezentatoare de televiziune Paige Greenaway s-a sinucis

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Simona Gherghe, de urgență la spital: „Am auzit un recital...”

Ulterior, Tabără a prezentat şi o altă emisiune, tot la Publika, "Eurodictionar”, un talk-show saptamanal, difuzat duminica, in care Tabara realiza interviuri cu diversi oameni politici. Se pare, însă, că el şi-a încheiat colaborarea cu Publika, la finalul lui 2019, după 5 ani.

Cristi Tabără a plecat de la televiziunea din Republica Moldova. S-a angajat ca producător la TVR

Tabără şi-a pregătit terenul pentru o revenire la TVR, iar în noimebrie 2019 s-a angajat din nou la televiziunea naţională. “În urma concursului care a avut loc în ziua de 19.11.2019 pentru ocuparea a unui post vacant de PRODUCĂTOR TV în cadrul Departamentului TVR 1, Direcţia Programe, Producător General, a fost declarat admis domnul TABARA SOREL CRISTIAN”, se scrie pe tvr.ro.

La începutul anilor 2000, Cristi Tabără s-a remarcat la Pro TV, apoi, în 2009, a devenit  Director al Departamentului Film din TVR. În prezent, Tabără este moderator al emisiunii „Exclusiv în România”.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Cine este românul care a băgat spaima în oligarhul Plahotniuc? Politicianul de la Chișinău i-a cerut să nu-i mai pronunțe numele

Fata care l-a acuzat pe Cristi Tabără că a abuzat-o sexual vrea să trateze depresia şi anxietatea online! Uite cum arată azi Alexandra Bodnaru!

Cele mai delicioase gogoși din lume. Rețeta bulgărească este exceptionala. Care este ingredientul secret

Fata care l-a acuzat pe Cristi Tabara ca a abuzat-o sexual cand avea 12 ani a ajuns o poeta de succes! Alexandra Bodnaru a primit premiul Uniunii Scriitorilor pentru volumul de...

FOTO Cristi Tabara, pus la zid dupa ce a realizat o emisiune-omagiu cu oligarhul moldovean Vladimir Plahotniuc

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies