Cristian Boureanu, declarație de dragoste pentru Laura Dincă, după ce a fost condamnat la închisoare! EXCLUSIV

Fostul deputat Cristian Boureanu a fost condamnat definitiv joi de Curtea de Apel Bucureşti la un an şi nouă luni de închisoare cu suspendare pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj, în dosarul în care este acuzat că a lovit un poliţist .

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

Alături de Cristian Boureanu care, pe lângă condamnare, are de executat și 90 de zile de muncă în folosul comunității, a fost condamnată și Laura Dincă, pentru mărturie mincinoasă.

Citeste si: Cristian Boureanu a primit sentința! Este condamnat definitiv

Citeste si: Laura Dincă și Cristian Boureanu au făcut nunta în secret? Ce a apărut pe net

Citeste si: Cristian Boureanu a mai pierdut o luptă cu polițiștii de la rutieră! Amendă usturătoare pentru fostul deputat

Cu toate acestea, recunoaște Cristian Boureanu, în exclusvitate pentru WOWbiz.ro, o etapă dificilă a vieții lui s-a terminat. ”Îi mulţumesc lui Dumnezeu că sunt alături de familia mea, că o etapă din viața mea s-a terminat. Aștept motivarea sentinței, iar apoi voi vedea ce voi face, cum voi ataca decizia și ce se va mai întâmpla”, ne-a spus, în exclusivitate, Cristian Boureanu.

În altă ordine de idei, se pare că pentru fostul parlamentar, chiar dacă nu are noroc în sălile de Tribunal, viața intimă merge ”ca unsă”. De altfel, ne-a recunoscut el, relația pe care o are cu frumoasa Laura Dincă se va concretiza cât de curând. ”Dacă nu erau problemele acestea, cu siguranță, eu și Laura ne căsătoream demult deja. Anul acesta nu se mai pune problema, dar e doar o chestiune de timp”, ne-a mai spus, în exclusivitate, Cristian Boureanu.

De altfel, relaţia dintre Cristian Boureanu şi Laura Dincă este una care, deja, se numără în ani, motiv pentru care multă lume îi întreabă, adeseori, despre momentul în care vor deveni o familie. Dar dacă logodna pare că a fost deja realizată, momentul în care vor deveni părinţi se va mai lasă aşteptat, mai ales că ea a revenit în lumea modei şi a şedinţelor foto incendiare. „Nu sunt însărcinată. Îmi pare rău să va anunţ. (…) Aştept, dacă e să vină un bebeluş. Cristi îşi doreşte să devină tată de încă trei ori”, a declarat, acum câteva luni, Laura Dincă în cadrul unei emisiuni TV.

fara descriere

Cristian Boureanu și Laura Dincă, implicați în scandal cu Poliția

În iunie 2017, fostul parlamentar Cristian Boureanu a avut o ieşire violentă după ce şoferul maşinii în care se afla a fost tras pe dreapta pentru un control. Cearta dintre poliţişti şi Cristian Boureanu a durat zeci de minute până la momentul încătuşării. De altfel, atunci, unul dintre polițiști, l-a lovit pe Cristian Boureanu, după ce fusese, la rândul său, atacat, suficient de tare pentru a-i provoca leziuni serioase fostului parlamentar. Mai mult, Cristian Boureanu a fost, minute bune, căzut la pământ, Laura Dincă fiind singura care s-a repezit să îl ajute.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate