Cristian Boureanu, război total cu prima soție! Irina îl execută silit pe fostul deputat | DEZVĂLUIRI

Cristian Boureanu va fi executat silit de prima lui soție, Irina.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

In articol:

Veste proastă pentru fostul deputat Cristian Boureanu. Fosta lui soție, Irina Boureanu, a obținut două hotărâri judecătorești de executare silită împotriva fostului politician – una la Judecătoria Sectorului 2, cealaltă la Judecătoria Sectorului 6. Cererile au fost depuse de un singur executor judecătorec în urmă cu două săptămâni iar deciziile instanței eu venit în două zile succesive: 19, respectiv 20 iunie. Magistrații au dispus ”încuviințarea executării silite, în oricare dintre formele prevăzute de lege, a dispozițiilor titlului executoriu”. Hotărârile sunt definitive.

fara descriere

Cristian și Irina Boureanu au divorțat cu mulți ani în urmă iar fiica lor a rămas la fostul deputat până în 2016, când acesta i-a aplicat o corecție fizică în stradă. După acel moment, fata s-a mutat la mama ei, iar Boureanu a fost obligat prin hotărâre judecătorească să achite cheltuielile legate de educație și sănătate a fiicei sale, până la împlinirea majoratului (care a fost în februarie). La împlinirea vârstei de 18 ani, Cristian Boureanu i-a făcut cadou Ioanei o mașină.

Citeste si: Laura Dincă, declarații despre nunta cu Cristian Boureanu: „Aşteptăm să vă dăm şi veşti”

Citeste si: Fosta soţie a lui Cristi Boureanu şi-a tras iubit! Irina l-a părăsit pe Cristi pentru naşul lor de cununie! FOTO

Citeste si: Fost fotbalist de la Rapid, prins beat la volan. A suflat în etilotest și a căzut lat pe asfalt VIDEO

Daune morale de 1 leu

fara descriere

În 2017, Cristian Boureanu a mai pierdut un proces cu fosta lui soție, prin care Irina îi solicita daune morale de 1 leu și scuze publice pentru că acesta i-a încplcat dreptul la reputație și demnitate în cadrul unor declarații date imediat după scandalul cu fiica lor. Politicianul a atacat decizia și a obținut permisiunea instenței de a nu-și mai cere scuze publice.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate