Cristian Cioaca este incoltit si nu pare sa mai aiba scapare! Tehnologia a reusit sa afle unde a fost ucisa Elodia

Se pare ca Cioaca nu mai are scapare de data aceasta, la 5 ani dupa ce a comis ceea ce parea a fi crima perfecta.

Distribuie pe:

fara descriereTehnologia este cea care, cel mai probabil, il va pune in spatele gratiilor pe Cristian Cioaca, politistul care este suspectat ca si-a ucis sotia, pe avocata Elodia Ghinescu. Seful anchetatorilor care lucreaza la cazul ei explica de ce a ajuns Cioaca dupa gratii abia acum.

Comisarul sef este de parere ca urmele de sange descoperite cu ajutorul unor dispozititve de ultima generatie contureaza ceea ce s-a petrcut in acea noapte fatidica.

"Tot dormitorul are trei straturi de vopsea. In locul in care s-au descoperit urme de sange sunt cinci straturi de vopsea. Ceea ce inseamna ca dupa producerea decesului si stropirea peretelui s-a mai aplicat un strat de glet si un strat de vopsea. Sub parchet s-a gasit o cantitate, o urma care ne-a dus al concluzia ca a fost o cantitate apreciabila de sange, datorita marimii pe care s-a intins. Aceste doua lucruri ne-au determinat sa credem ca locul producerii crimei este in dormitor, intre pat si perete", a declarat comsiarul sef, Vasile Viorel.

Anchetatorii recunosc ca lipsa cadavrului Elodiei le-a pus de inceput problema, insa tot ceea ce au strans pana acum la dosar este suficient sa ii ajute sa obtina condamnarea lui Cristian Cioaca, informeaza stirileprotv.ro.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate