Cristian Cioaca isi va petrece Sarbatorile dupa gratii. Vezi de ce se intampla acest lucru

Cristian Cioaca isi va petrece Sarbatorile de iarna dupa gratii. Asa a hotarat, astazi, Tribunalul Bucuresti care a amanat judecarea cererii sale de eliberare pentru...18 ianuarie 2013.

Distribuie pe:

fara descriereCristian Cioaca, alaturi de avocata Maria Vasii, inainte de a fi arestatPolitistul acuzat ca in 2007 si-a ucis sotia, pe Elodia Ghinescu, ceruse Tribunalului Bucuresti inlocuirea masurii arestarii cu obligarea de a nu parasi tara. Magistratii insa au amanat judecarea cauzei pentru ...18 ianurie 2013 pe motiv ca Parchetul General n-a trimis instantei dosarul de urmarire penala.

Astfel ca Cioaca isi va petrece Sarbatorile de Iarna in arestul Politiei Capitalei cu toate ca a facut mai multe cereri de eliberare in ultimele zile. Din pacate pentru el, toate incercarile sale de a fi liber de Craciun au fost fara succes. Presupusul criminal al Elodiei a fost incarcerat pe 5 decembrie, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a decis arestarea lui pentru o perioada de 29 de zile, acuzatiile fiind de omor calificat si profanare de morminte.

Politistul este acuzat ca in 2007 si-ar fi omorat si transat sotia, pe avocata Elodia Ghinescu. Tot astazi, Tribunalul Arges a amanat, pentru 11 ianuarie 2013, procesul privind plasamentul fiului sau Patrick. Aici, lupta in instanta se duce intre sora politistului arestat si mama Elodiei. Procesul a fost amanat deoarece judecatorii nu au primit concluziile anchetei sociale facute acasa la Emilia Ghinescu.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate