Cristian Cioaca, la un pas de a-si pierde si copilul! VEZI cine ar putea sa aiba grija de micutul Patrick

Dupa ce a fost arestat pentru uciderea sotiei sale, Cristian Cioaca risca acum sa-si piarda si copilul. Conform unor surse apropiate familiei Ghinescu, mama celebrei Elodia intentioneaza sa ceara custodia neputului ei, Patrick, nascut in ianuarie 2005.

Distribuie pe:

fara descriereCristian Cioaca, acuzat ca si-a ucis sotia in 2007, ar putea sa piarda custodia copilului pe care il are impreuna cu Elodia Ghinescu

fara descriereAvocata Elodia Ghinescu a disparut la 6 septembrie 2007Dupa disparitia mamei, copilul a fost dat in ingrijirea bunicilor paternali, din comuna argeseana Albota. Sursele noastre au confirmat ca Emilia Ghinescu e hotarata sa ceara din nou custodia nepotului sau de 7 ani, Patrik, mai ales ca acuzatul Cioaca a fost arestat pentru uciderea Elodiei. Astfel, soarta micutului ar putea fi decisa de o instanta de judecata, care l-ar putea da spre ingrijire bunicii materne. Patrick se afla acum la Pitesti, in grija surorii lui Cioaca. Emilia Ghinescu a mai cerut  custodia nepotului, insa judecatorii din Pitesti i-au respins cererea. Acum, Curtea de Apel a facut o adresa spre Protectia Copilului, din judetul Arges prin care cerea institutiei sa reevalueze situatia copilului. Mai ales ca in prezent Cristian Cioaca este suspendat din Politie, intrucat e arestat preventiv.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate