Cristian Cioaca, trimis dupa gratii de judecatorul care i-a condamnat si pe "greii" fotbalului!

Unul dintre judecatorii care au decis arestarea lui Cristian Cioaca i-a condamnat la pedepse considerabile si pe cei opt "grei" ai fotbalului acuzati in "dosarul transferurilor". Este vorba despre magistratul Luchian Constantinescu de la Curtea de Apel Bucuresti.

Distribuie pe:

fara descrierePe tot parcursul procesului de miercuri, care a durat aproximativ o ora si jumatate, judecatorul Luchian Constantinescu l-a tintuit cu privirea pe Cristian Cioaca. I-a urmarit fiecare tresarire sau grimasa a fetei in momentul in care procurorul de sedinta enumera toate petele de sange gasite in apartamentul Elodiei din Brasov, dar si modul in care considera Parchetul ca Cioaca a omorat-o pe Elodia. Alaturi de Constantinescu, in complet au mai fost doua judecatoare, Silvia Cerbu si Luciana Mera. Toti trei, in unanimitate, au decis ca politistul sa fie arestat pentru 29 de zile. Cu cateva zile in urma, Tribunalul Bucuresti hotarase ca Cioaca sa fie cercetat in libertate.

Judecatorul Curtii de Apel Bucuresti, Luchian Constantinescu, alaturi de Viorica Costiniu, i-a condamnat, pe 12 noiembrie, pe Giovani Becali la opt ani de inchisoare cu executare, pe fratele sau, Victor, si pe Cristi Borcea la cate sapte ani, pe George Copos la cinci, iar pe Mihai Stoica la patru ani. Ceilalti trei acuzati in "dosarul transferurilor", Gica Popescu, Jean Padureanu si Gheorghe Netoiu, au fost de asemenea condamnati, dar la pedepse inferioare, de trei ani cu suspendare pentru fiecare. DNA i-a trimis in judecata pe cei opt pentru inselaciune cu consecinte deosebit de grave, evaziune fiscala si spalare de bani. Decizia nu este definitiva, recursul declarat in cauza se va judeca la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Inaintea sentintei pronuntate de Curtea de Apel Bucuresti, acestia fusesera achitati pe 3 aprilie de Tribunalul Bucuresti, pe motiv ca faptele incriminate de procurori nu exista!

 

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate