Cristian de la Războinici a părăsit Survivor România! S-a lăsat cu hohote de plâns: „De un singur lucru mi-a fost frică, să nu fiu înjunghiat pe la spate”

Cristian de la Războinici a fost eliminat de la Survivor România. Fostul concurent, dezamăgit de alegerea coechipierilor.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

După ce au pierdut două jocuri consecutive de eliminare, Războinicii au fost nevoiți să nominalizeze doi colegi de echipă. Primul care a fost propus spre eliminare a fost Andrei, iubitul Karinei, fapt ce a dus la multe discuții în contradictoriu în cadrul echipei. După al doilea meci, cel care a ajuns să depindă de votul publicului a fost Cristian.

Înainte de a merge la consiliu și de a afla cine este concurentul de la Războinici care părăsește emisiunea survivor, Andrei i-a dat câteva sfaturi Karinei, care să-i ajute dacă rămâne singură. Tânăra a izbucnit în lacrimi la gândul că iubitul ei ar putea părăsi Republica Dominicană fără ea.

Primele declarații ale lui Cristian de la Războinici după ce a părăsit Survivor România

„Publicul este suveran, publicul decide cine să plece acasă, voi le-ați dat opțiunile. De această dată, opțiunile au fost Andrei și Cristian. Următoarea persoană care părăsește Survivor România 2020 este Cristian”, a anunțat Dan Cruceru, prezentatorul emisiunii.

Plecarea lui Cristian i-a bucurat pe Andrei și pe Karina, dar a făcut-o pe Ema să izbucnească în hohote de plâns. 

fara descriere

„Sunt fericit ca v-am cunscut pe toti, chiar si pe cei noi, care m-au tradat. Pe Andrei îl aștept acasă, a jucat bine strategia, eu am spus de la inceput ca Survivor nu tine doar de abilitati sportive, ci si de strategie. Poate si eu as fi facut la fel, sa imi trag oamenii”, a spus Cristian de la Războinici, înainte de a-și lua la revedere de la colegii de echipă.

Citeste si: Scene de groază la Survivor România! Războinica Lola, plină de sânge! Medicii au intervenit de urgență

fara descriere

„Am spus ca îmi e frica de un singur lucru, sa nu fiu înjunghiat pe la spate. Se pare ca de ce mi-a fost frica nu am scapat. Plec cu capul sus, rămân același Cristinan, dar într-o varianta mult mai bună”, a mai adăugat el, dezamăgit că cei în care a avut încredere l-au dat afară din echipă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate