Cristian Dumitrache, dezvăluiri cutremurătoare despre bolile de care suferă fratele său: „Era ca și cum intrase în comă...”

Cristian Dumitrache și familia sa au vorbit despre starea de sănătate lui Ștefan, fratele fostului Războinic.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

Puțină lume știe despre drama prin care trece Cristian Dumitrache, fostul concurente de la Exatlon, care aseară a părăsit concursul. Din cauza unei erori medicale, fratele său se află în stare foarte gravă, iar medicii nu i-au dat prea multe șanse de supraviețuire și recuperare.

Ștefan are 12 ani, iar viața lui depinde în totalitate de familie. Medicii le-au zis părinților să îl lase să moară. Din cauza unei greșeli, copilul s-a născut așa, iar acum are nevoie de îngrijire permanentă. Nu poate vorbi, nu poate merge și nici nu poate mânca singur.

Citeste si: Omul de afaceri Florian Walter s-a stins din viață

Citeste si: Alerte meteo ANM! Vine potopul! Cod galben prelungit de vreme rea! Ploi torențiale, vijelii și grindină în 24 de județe - capital.ro

Citeste si: Cristian Dumitrache, Mihai Berar și Alex Stoica, despre blestemul vilei de la Exatlon: „Ne resemnasem”

Citeste si: Exatlon 19 mai. Concurenții care s-au salvat de la eliminare! E o surpriză pentru toți

Din această cauză, Cristian a vrut din tot sufletul să ajungă până în finală, pentru a câștiga marele premiu pentru familia sa, pentru a-și ajuta fratele.

Copilul, la un pas de moarte

Din nefericire, visul său Exatlon s-a încheiat aseară, atunci când a fost eliminat de către colegul său, Gabriel Nedelcu.

„Prima oară când l-a văzut la televizor, nu a suportat. Îi era foarte greu, l-a luat somnul instantaneu. În ziua în care Cristi a plecat la Exalton, Ștefan a fost la un pas de moarte. A făcut o criză cumplită. Era ca și cum intrase în comă în brațele mele. Simțeam să îl sun să îi zic să vină înapoi. Deodată a început să își revină. Și apoi a intrat în normalitate”, a dezvăluit mama lui Cristian.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate