Stiri

Cristian Mungiu, in doliu! Mama celebrului iesean a murit

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Cristian Mungiu, in doliu! Mama celebrului iesean a muriticon photo
 
Mama regizorului Cristian Mungiu a incetat din viata. Fost profesor de Limba si literatura romana la Colegiul National „Garabet Ibraileanu“, Maria Elena Mungiu a calauzit numeroase generatii de elevi ieseni. A fost casatorita cu medicul si profesorul universitar Ostin Mungiu.
 
"Colegii negruzzisti ai Promotiei 1960, profund consternti la aflarea vestii neasteptate si parca incredibile a trecerii la cele vesnice a distinsei lor colege din primii ani ai liceului, Mioara Ionascu Mungiu, exprima si pe aceasta cale intreaga compasiune familiei greu incercate.
 
 
Dumnezeu s-o odihneasca in Lumina si Pacea Imparatiei Sale!", sunt cateva dintre mesajele lasate de fostii sai colegi.
 
Inmormantarea va avea loc pe 16 iulie, informeaza bzi.ro.
 
Sora Gabrielei Firea a fost numită directoare la Direcţia de Protecţie a Copilului şi Tineret Voluntari! Nela Vica Vrînceanu, angajata cumnatului Florentin Pandele EXCLUSIV icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Poezia scrisă în onoarea lui Ilie Balaci încă din timpul vieţii acestuia! Adrian Păunescu l-a admirat enorm pe marele fotbalist: ”I-ai fost Craiovei giuvaer de preţ”icon photo

Stiri

Poezia scrisă în onoarea lui Ilie Balaci încă din timpul vieţii acestuia! Adrian Păunescu l-a admirat enorm pe marele fotbalist: ”I-ai fost Craiovei giuvaer de preţ”

Suporterii Craiovei ştiu că poezia scrisă în onoarea lui Ilie Balaci a fost a lui Adrian Păunescu, un mare prieten şi fan al fotbalistului.

Titlu secțiune