Cristian Piedone, prins de două ori cu 107 km/h, în localitate! Polițiștii spun că fostul edil avea și permisul expirat

Fostul primar Piedone se războiește de doi ani în instanță cu Poliția Beclean, pe care o acuză că a falisificat datele de pe un proces verbal în așa fel încât să fie amendat.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Cristian Popescu Piedone a fost amendat în 2017 de către un agent de la Poliția Beclean (jud Bistrița) pentru că ar fi circulat cu 107 km/h în localitate cu un automobil Mercedes. Piedone neagă acest lucru și spune că a circulat cu o viteză mult mai mică (maxim 85 km/h). În plus, el acuză agentul de rea-credință, după ce acesta i-ar fi spus că pe segmentul respectiv de drum viteza maximă ar fi fost de 50 km/h nu de 70 km/h cum era în realitate. În instanță, Piedone a cerut anularea procesului verbal de contravenție. În urma acestei întâmplări, fostul edil a rămas fără permisul de conducere și a fost amendat cu 1.305 lei.

Citeste si: Fără număr!!! Nuntă faraonică cu Florin Salam și Nicolae Guță în prim plan! Video de senzație

Citeste si: Roxana de la „Puterea dragostei”, crize de gelozie! Scene în premieră, la limita difuzării

Citeste si: Ce avere are viceprimarul ”smardoi” al Capitalei! Aurelian Bădulescu e dator-vândut la fiica unui milionar

Cristian Popescu Piedone a pierdut procesul pe fond la Judecătoria Beclean, magistrații reâinând faptul că ”viteza autovehiculului condus de către petent a fost una total necorespunzătoare și în măsură să aducă atingere celrolalți partipanți la traficul rutier, șansele de producere a unui accident fiind ridicate”.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate