Cristian Pomohaci, primele declaratii dupa 4 luni de tacere: "Am curajul sa va... "

Cristian Pomohaci rupe tacerea. Dupa mai bine de 4 luni in care fostul preot a evitat sa raspunda acuzatiilor aduse, iata ca a sosit momentul in care a spus ca e nevinovat, mai exact a declarat in fata unei sali pline de spectatori ca nu are nimic pe inima si poate sa-i priveasca pe toti in ochi.

Autor: A. B.
 
DENUNTATORUL LUI POMOHACI: "El voia aproape in fiecare seara. Cu cine avea chef, cu ala mergea in camera. Am fost violat".

 

4 luni de scandal in care este implicat Cristian Pomohaci.
Fostul preot este acuzat ca le cerea favoruri sexuale unor minori, acuzatie ce i-a adus caterisirea din Biseria Ortodoxa, potrivit stirilekanald.ro. 
 
Au fost luni de tacere, dar iata ca a sosit si momentul dezavlurilor…In fata a zeci de spectatori veniti sa-l vada la Zalau…
 
"Am curajul sa va privesc pe fiecare in parte in ochi si sa-i privesc pe cei de acasa si sa va spun daca aveam ceva pe inima, nu eram in fata dvs."
 
Nu mai slujeste in Biserica, dar are concerte in toata tara, unde este intampinat cu flori de admiratorii sai.
Ba mai mult, multe dintre obiceiurile din timpul preotie se intampla chiar pe scena cand ii este sarutata mana.
 
"Daca de 4 luni de zile ati auzit ca parintele Cristian Pomohaci tace, el stie ca la capul ce se pleaca, sabia ramane in teaca".
 
In luna octombrie, la iesirea de la Parchetul de pe langa inalta curte si Casatie si Justite, a tacut si denuntatorul lui Cristian Bota…
 
El isi cauta dreptate in Justitie, iar Cristian Pomohaci a ales sa se retraga din viata publica si sa apara doar la concertele sale.
 
"Daca sfintii parinti au stiut sa taca, rugati-va si pentru mine sa tac IAR tacerea mea sa fie doar in cantec si in rugaciune".
Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies