Cristian Pomohaci si-a batut joc de un fost presedinte al Romaniei! Vezi cum si-a botezat fostul preot un berbec care seamana cu un politician celebru!

Cand si-a botezat berbecii nou-nascuti, Cristian Pomohaci si-a batut joc de Crin Antonescu, un politician care a fist presedinte interimar al Romaniei.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Sustinatorii fostului preot au vazut cum Cristian Pomohaci si-a batut joc de Crin Antonescu, fost ministru, deputat, senator, dar si presedinte interimar al tarii, in vara lui 2012, intr-o perioada in care Traian Basescu era suspendat din functie. (vezi cu ce s-a ales Pomohaci dupa divortul de sotie)

Cristian Pomohaci si-a batut joc. Berbecutii sai se numesc "Crin Antonescu", "Amore" sau "Olimpicul"

Pomohaci, care are o stana in satul Mosuni, din Mures, a trebuit sa le dea nume catorva zece de berbecuti care au venit recent pe lume. „Câţiva dintre berbecuţii din anul acesta: Olimpicul, Şpreiul, Amore, Buba, Gornistul, B.M.W.-ul, Crin Antonescu, Frizerul, Flămândul, Alin, Feri, Moş Crăciun, Euro, Grajdul, Ursu, Grozavul, Pătrăţelul, Regele, Şurubul, ...”, a postat Pomohaci.

Cristian Pomohaci si-a batut joc. Berbecutul sau are frizura lui Crin Antonescu

Se pare ca Cristian Pomohaci si-a batut joc de Crin Antonescu pentru ca un berbecut are o podoaba capilara asemanatoare cu frizura celebrului politician. Pomohaci a fost caterisit pe 6 octombrie 2017, dupa scandalul in care s-a dezvaluit ca le-a facut avansuri sexuale unor minori. In urma deciziei, Pomohaci nu mai are voie sa imbrace haina preoteasca si nici sa tina slujbe religioase.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate