Cristian Pomohaci vrea să scape de condamnarea pentru evaziune deși tot el a semnat că recunoaște că a încălcat legea! Fostul preot a achitat tot prejudiciul! Dezvăluiri exclusive

Cristian Pomohaci vrea să scape de condamnarea de un an de închisoare cu suspendare pentru evaziune fiscală, deși a completat un acord prin care își recunoate vinovăția.

Cristian Pomohaci
Autor: Radu Constantin

In articol:

Fostul preot Cristian Pomohaci a inițiat o contestație la executare după ce anul trecut a fost condamnat definitiv la un an de închisoare cu suspendare pentru evaziune fiscală în formă continuată. Cântărețul a înregistrat cererea la Tribunalul Mureș, în urmă cu o săptămână, iar primul tremen al procesului a fost stabilit pentru 5 mai.

Pomohaci deține 40 de imobile în mai multe județe

Pomohaci a invocat prin avocații săi articolul 598 din Noul Cod de Procedură Penală, care spune că se poate face contestație împotriva executării penale în următoarele cazuri: când s-a pus în executare o hotărâre care nu este definitivă, când executarea este îndreptată împotriva unei alte persoane decât cea prevăzută în hotărârea de condamnare, când se ivește vreo nelămurire cu privire la hotărâre sau vreo împiedicare la executare, când se invocă amnistia, prescripția, grațierea, etc

Citeste si: Lovitura dura pentru Cristian Pomohaci. A fost condamnat la închisoare! Are de dat si o suma imensa

Cristian Pomohaci a fost acuzat că nu a declarat toate veniturile obținute din chirii în perioadar 2012-2017 pentru cele 40 de imobile pe care le deține (25 de apartamente, 9 terenuri și construcții, 4 terenuri fără construcții și un garaj).

În această perioadă, preotul suspendat ar fi obținut venituri cumulate din chirii de peste 235.000 de euro, din care a ”uitat” să declare circa 136.000 de lei (prejudiciul calculat ulterior). Pomohaci și-a recunoscut greșeala în fața procurorilor și a achitat întregul prejudiciu încă din 2018, pentru a obține o pedeapsă mai mică.

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

Cristian Pomohaci
Cristian Pomohaci a fost suspendat din preoție

Totuși, el a întârziat destul de mult să meargă la proces pentru a-și primi oficial pedeapsa și a contestat o parte din măsurile de supraveghere, cum ar fi cea de a părăsi țara doar cu acordul autorităților. Într-un final, după ce a scăpat de o posibilă pedeapsă cu executare, Pomohaci a contestat însăși condamnarea, deși a semnat un acord de recunoaștere a vinovăției cu procurorii.

Citeste si: După ce că a pierdut bani cu pandemia, Cătălin Moroșanu a mai ajuns și la tribunal! Vezi aici de ce

Pomohaci trebuie să presteze muncă neremunerată la primăria Rebrișoara

Conform hotărârii pe care Pomohaci o contestă acum, acesta ar trebui să presteze muncă neremunerată în cadrul Primăriei Rebrișoara sau în cadrul primăriei Miercurea Nirajului. De asemenea, el trebuie să frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare socială și nu are voie să fie ales într-o funcție publică pentru încă doi ani.

Cristian Pomohaci, cunsocut pentru activitatea lui artistică, a fost suspendat din preoție în urmă cu câțiva ani, atunci când s-a aflat de problemele pe care acesta le are cu legea. La vremea respectivă, numele lui a apărut și în cadrul unui scandal sexual cu minori, însă cazul respectiv a fost clasat de procurori.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Andreea Bănică nu a mai suportat și a răbufnit pe Internet! „Gata! Nu mai pot. M-am săturat”

Ex-preotul Cristian Pomohaci, profeție sinistră: ”Cei care au generat acest iad vă vor lua și ultimile resurse”

Cristian Pomohaci îi cheamă acasă pe românii din Diaspora, în plină pandemie de coronavirus: „Că mai este loc de bine aici în țară la tine!” VIDEO

Dana Budeanu, declarații despre vaccin: „Nu mă voi vaccina niciodată”

Dani Oțil aruncă bomba! Ce făcea în timpul relației cu Mihaela Rădulescu

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Blestemul bărbaților înșelați. Ciprian Marica, la un pas de tragedie pe terasa unui restaurant

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies