Cristian Popescu-Piedone, trimis in judecata in dosarul "Colectiv"

Fostul primar al sectorului 4, Crisitian Popescu-Piedone a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, in dosarul "Colectiv"

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereProcurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de combatere a corupţiei au dispus trimiterea în judecată a lui Cristian Popescu Piedone, fostul primar al Sectorului4, pentru săvârşirea a două infracţiuni de abuz în serviciu ce au dus la vătămarea intereselor legitime ale unor persoane fizice şi ale sectorului 4 al municipiului Bucureşti.
În rechizitoriul întocmit, procurorii arată că "în calitate de funcţionar public - primar al sectorului 4 Bucureşti, inculpatul Popescu Cristian Victor Piedone, a încălcat Hotărârea Guvernului României nr. 1739/06.12.2006, art. 1 lit. g şi dispoziţiile din Legea nr. 307/12.07.2006 privind apărarea împotriva incendiilor, respectiv art. 14 lit. f şi la data de 14.01.2015 a eliberat acordul de funcţionare şi autorizaţia de funcţionare pentru SC Colectiv Club SRL, deşi clubul nu era autorizat pentru securitatea la incendiu". Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Bucureşti, cu propunere de a se menţine măsurile asigurătorii dispuse în cauză. Alături de fostu primar au fost trimişi în judecată şi trei funcţionari publici.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate