Cristian Sima, fostul sef al bursei Sibiu sustine ca a fost victima unei tentative de asasinat! "Au prabusit un munte peste tren dar brokerul fugar nu a murit"

Cristian Sima, fostul sef al bursei de la Sibiu, care a fugit din tara in urma cu doi ani, dupa ce a pierdut toti banii investitorilor, sustine ca a fost obiectul unei tentative de asasinat.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriereSima ar fi trebuit sa fie in trenul care a deraiat zilele trecute in Elvetia. La cateva ore dupa accident, brokerul a postat pe contul lui de Facebook urmaotrul mesaj: „Au prabusit un munte peste trenul de St Moritz, dar brokerul fugar nu a murit!!! 5 raniti grav dar nici o victima! Mai are pana va termina spovedaniile! Arhiva nu era in tren”. Ulterior, el a revenit cu o noua postare: „Faza e ca astazi chiar voiam sa ma duc cu trenul sus si sa-mi dau drumul cu bicicleta apoi, dar a plouat toata ziua si am scris la spovedanii”.fara descriere

Cristian Sima locuieste in prezent in St Moritz si de cateva luni face dezvaluiri senzationale despre personaje politice puternice din Romania, pe care le posteaza apoi pe contul ca niste „spovedanii”.

Sima a fugit din tara dupa ce a pierdut mai multe milioane de euro la bursa, bani proveniti de la investitori care provin din zona politica, a afacerilor dar si a show-biz-ului.

Umilinta suprema pentru Tudor Chirila?! Omul despre care s-a spus ca i-a fost prieten, dar i-a tocat banii la bursa, i-a transmis un mesaj ironic din Elvetia!

Un tren a deraiat in urma unei alunecari de teren! Mai multe vagoane au cazut intr-o prapastie!

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate