Cristian Tantareanu regreta enorm ce a facut: "Am zis o prostie! Daca nu era vorba de Anca Turcasiu, nu era nicio problema"

Cristian Tantareanu a marturisit la WOWbiz ca ii pare rau ca a spus ca Anca Turcasiu si sotul ei sunt swingeri. ##VIDEO240560##

Distribuie pe:

Autor: V.P.

Cristian Tantareanu se simte foarte prost fiindca a mintit si ca a spus ca ea e swinger.

fara descrierefara descriere"Gluma a fost cand a aparut cu divortul. M-au sunat si pe mine sa ma intrebe si mi-a venit in cap gluma asta. E greseala mea, recunosc ca am zis o prostie. Eu fac glume din astea. Daca nu era vorba despre ea, nu exista nicio problema. Deoarece e vorba despre ea, pentru ca ea s-a suparat, acum trebuie sa imi cer scuze. Daca nu era vorba despre ea, nu era nicio problema. Da... uite, aici pe masa de biliard. Eu am spus ca sotia mea nu ma lasa sa particip si eu fiindca nu pot fara stimulente, iar stimulente nu pot sa iau din cauza ca am probeme cu inima", a declarat Tantareanu.

##VIDEO240578##

Cristian a sustinut ca nu este deloc adevarat ca Anca Turcasiu a divortat.

"Mai, ati innebunit? Finuta mea nu divorteaza. Mai, un bosorog ca mine a amplificat aiurea. Eu trebuia sa fiu credibil si am inventat o poveste. M-a sunat Anca si m-a criticat, a zis ca nu mai vorbeste cu mine", a spus Tantareanu.

##VIDEO240585##

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate