Vedete

Cristian Topescu a fost dat in judecata de un cetatean grec! Vezi motivul pentru care celebrul comentator a fost plimbat 4 ani prin tribunale!

In 2009, Cristian Topescu a fost dat in judecata de un cetatean grec, motivul procesului fiind o revendicare imobiliara.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Cristian Topescu a fost dat in judecata de un cetatean grec! Vezi motivul pentru care celebrul comentator a fost plimbat 4 ani prin tribunale!icon photo

Acum 9 ani, Cristian Topescu a fost dat in judecata de un cetatean grec. Procesul a avut ca obiect o revendicare imobiliara, celebrul comentator fiind „parat”. Acesta s-a intins pe mai multi ani, timp in care atat Topescu, cat si grecul, au facut apel. (vezi care a fost singurul scandal din viata lui Cristian Topescu)

Cristian Topescu a fost dat in judecata de un cetatean grec. Recursul i-a fost respins

Initial, instanta i-a dat castig de cauza lui Topescu, dar cetateanul strain a facut apel, in iulie 2011.  Dupa mai multe termene amanate si date noi la dosar, grecul a castigat in procesul judecat la Tribunalul Bucuresti. Pe 22 mai 2013, Topescu a facut recurs, insa, pe 28 octombrie 2013, acesta a fost respins, irevocabil, fiind considerat ca nefondat.

Citeste continuarea materialului pe stirilekanald.ro

 

 
Valentin Ceauşescu a repurtat o nouă victorie în lupta pentru averea familiei! Vezi care a fost ultima decizie legată de acest proces!icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescuicon photo

Vedete

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescu

Pe 23 noiembrie se împlineşte un an de la moartea Stelei Popescu, iar familia, dar şi foştii colegi îi vor face parastase.

Titlu secțiune