Cristian Tudor Popescu, atac furibund la adresa lui Orban. Cum sunt loviți românii de rând

Cristian Tudor Popescu l-a criticat pe Ludovic Orban pentru măsurile luate. Jurnalistul consideră că premierul joacă teatru în momentul în care anunță tăieri salariale.

Distribuie pe:

Autor: D.A.

Cristian Tudor Popescu, atac asupra lui Orban. Românii, loviți în plin
Cristian Tudor Popescu, atac asupra lui Orban. Românii, loviți în plin

Cristian Tudor Popescu afirmă că deși vrea să pară un haiduc în fața oamenilor, Ludovic Orban joacă aceeași carte ca ceilalți politicieni și reducerile salariale se aplică doar pentru oamenii de rând. 

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

„Acolo sunt mici piese ale domnului Orban într-un act. N-ați văzut cum a zis-o? «Și când tăiați la bugetari să tăiați și la șefi, și la mine, că și noi avem salarii. Chiar mari. Să tăiați la șefi». Ca să vadă lumea. «Ia uite domnul Orban cum taie. Taie. Le taie ăstora. El e haiduc, e prietenul poporului, merge cu poporul, dom’le. Taie la boieri. Vodă le mai taie din bani la boieri», asta e ideea. 25% nu înseamnă în niciun caz o sumă semnificativă, mai degrabă își donau banii ăștia decât să fie nevoie să îi taie prin lege. Să-i doneze, pur și simplu, de bună voi, toți parlamentarii, membrii guvernului, să facă ei o gândire și să își doneze din salariu 25% din solidaritate.

Dar asta nu e solidaritate când vine și face show-ul ăsta domnul prim-ministru, cum taie el salariile. Adică a trebuit să vină premierul să le taie 25%, ei nu s-au gândit să facă asta până acum. Nu puteau să facă asta de bună voie cum au făcut asta atâția cetățeni în țara asta care au dat și ei din multul sau puținul pe care l-au avut, au dat la spitale, au încercat să ucmpere echipamente pentru oameni, să ajute cu mâncare cu ce-au putut fiecare”, a spus gazetarul Cristian Tudor Popescu


Citește și:

Staful zilei, marți, 22 septembrie 2020. Berbecii, puși în fața unei decizii dificile

Simona Halep a câștigat tunerul de la Roma! Este cea mai rapidă victorie din cariera româncei

Viorel Stegaru și tatăl lui, audiați de către polițiști, după ce au lovit mai mulți reporteri! Vulpița, implicată și ea în scandal

Cum se votează prin corespondență. Ce trebuie să facă, de fapt, românii din diaspora

Bilanț Covid-19, 21 septembrie! Numărul de cazuri noi cu coronavirus scade

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies