Cristian Tudor Popescu, în ipostaze inedite. Cum a fost surprins. FOTO

Cristian Tudor Popescu a fost surprins în ipostaze inedite. Toți s-au întrebat de ce jurnalistul comentează cu atâta nerv evoluțiile Simonei Halep. Ei bine, s-a aflat!

Distribuie pe:

Autor: D.A.

fara descriere


In articol:

După mai bine de două luni de izolare, Cristian Tudor Popescu s-a dezmorțit și și-a exersat reverul la o bază sportivă din Herăstrău. Îmbrăcat cu o bluză lungă și pantaloni lungi, chiar dacă afară termometrele arătau cu mult pe plus, CTP și-a luat amicul la o partidă de tenis de câmp. “Crucișătorul presei românești” a impresionat cu loviturile și mișcările din timpul jocului așa cum face și în fața televizorului.  

Recent, autoritățile au anunțat că accesul pe terenurile de tenis se face doar pe bază de programare, în urma triajului epidemiologic și a măsurării temperaturii corporale făcute la recepție. În plus, trebuie respectate cu sfințenie normele de igienă și de distanțare socială. De asemenea, pe un teren nu au voie mai mult de trei persoane.

Cristian Tudor Popescu, în ipostaze inedite. Cum a fost surprins. FOTO

Cristian Tudor Popescu sfidează și căldura

Aceasta au fost condițiile pe care jurnalistul Cristian Tudor Popescu, fan declarat al tenisului, a trebuit să le îndeplinească pentru a avea acces pe teren, notează cancan.ro.

Cristian Tudor Popescu a arătat, încă o dată, că se pricepe bine inclusiv la “sportul alb”, pe care îl practică, la nivel de amatori, de ani buni. Serviciu, voleu, backhand, lob sau forehand, pe toate le-a exersat celebrul jurnalist în meciul cu adversarul său. Pe teren, CTP s-a prezentat cu un trening lejer, dar și cu “sculele” necesare unui practicant al tenisului.

Cristian Tudor Popescu, în ipostaze inedite. Cum a fost surprins. FOTO

Cât timp s-a aflat la baza sportivă, Cristian Tudor Popescu a respectat normele de protecție recomandate de autorități, semn clar că, cel puțin pe terenul de tenis, nu își propune să iasă din tipare. Sportul a părut să-l relaxeze și să-l facă să uite, poate, de disputele acerbe cu diverși politicieni și jurnaliști.

În vârstă de 63 de ani, Cristian Tudor Popescu este de profesie inginer. După Revoluție, a ieșit în evidență ca scriitor și jurnalist la ziarul Adevărul. Are inclusiv un doctorat în cinematografie. În ultima perioadă, a devenit o prezență constantă pe micul ecran, unde iese în evidență de fiecare dată, replicile savuroase și conflictele pe care le are pe diverse teme și în diferite domenii fiind de notorietate.

Abonează-te la WOWbiz pe Google News. TU ÎȚI ALEGI ȘTIRILE

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate