Cristian, un muncitor român, a murit în Italia sub un zid care s-a prăbușit peste el. Salvatorii l-au scos prea târziu de sub dărâmături

Sfârșit tragic pentru un muncitor român, care-și câștiga veniturile în Italia!

Sfârșit tragic pentru un muncitor român
Autor: Cristina Ionela

In articol:

Cristina Susanu a avut parte de un sfârșit tragic în Italia, acolo unde muncea în construcții. Presa străină a scris despre cazul a doi muncitori, care s-au stins din viață sâmbătă, 13 martie, la San Pio delle Camere, în provincia L’Aquila (Abruzzo). Totul s-a întâmplat după ce un zid al clădirii la care lucrau s-a prăbușit peste ei.

Citeste si: Iubitul gelos s-a transformat în călău! Își suspecta iubita că îl înșela cu o prietenă: „Se uita la mine cu o privire umilitoare”

Cristian Susanu, un cetățean român rezident la Roio și Dzevdet Uzeiri, un macedonean în vârstă de 61 de ani cu domiciliul în Castelnuovo lucrau la demolarea unui zid. Cei doi bărbați munceau la demolarea unei construcții afectate de cutremurul devastator din 2009, atunci când 309 oameni și-au pierdut viața și numeroase clădiri au suferit daune importante.

Citeste si: Andra s-a săturat de masca de protecție. Artista a spus ce i se întâmplă când o poartă- bzi.ro

Cei doi muncitori nu au fost salvați la timp

Cristian Susanu și colegul său macedonean nu s-au putut salva la timp. În momentul tragediei, se aflau pe șantier cinci muncitori.

Trei muncitori au reușit să se salveze în momentul în care zidul respectiv s-a prăbușit peste ei. Singurii care au rămas prinși printre dărâmături au fost Cristian Susanu și colegul lui din Macedonia. Martorii au povestit cum cei doi strigau disperați după ajutor. Până când echipele de salvare au ajuns la ei să-I scoate de sub dărâmături, cei doi muncitori au murit.

Sfârșit tragic pentru un muncitor român
Sfârșit tragic pentru un muncitor român[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Un bebeluș a supraviețuit miraculos deși medicii nu i-au dat nicio șansă! Sofia s-a născut prematur și cântărea doar 500 de grame

Trupurile neînsuflețite ale muncitorilor au fost scoase de sub dărâmături abia în cursul nopții, după mai multe ore de la evenimentul nefericit. La fața locului au intervenit peste 40 de pompieri, intervenția lor fiind una dificilă. Cristian Susanu, originar din localitatea Traian, județul Neamț, era căsătorit și avea un băiețel de 7 anișori.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Nicole a rămas însărcinată fără să fi întreținut vreodată relații intime! Medicilor nu le-a venit să creadă. Au comparat-o cu Fecioara Maria

Descoperire șocantă! Bebeluș mort, aruncat pe un câmp de lângă Timișoara

Mihai și Gabriela, românii bănuiți că și-au omorât bebelușul, au respins acuzațiile în fața judecătorilor: ”Nu l-am ucis noi”

Horoscop 18 Aprilie 2021: astazi Taurul va fi enervat la culme de un neadevar

Revine o emisiune super celebră din România! Extrem de mulți români o iubeau la nebunie

Mirela Vaida rupe tăcerea despre Radu Ștefan Bănică: „Nu, nu este fiul lui Ștefan Bănică. Duce povara asta…”

Toți șoferii sunt vizați. Nu mai faceți acest gest în trafic, polițiștii sunt necruțători

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies