Vedete

Cristina Balan – ex Impact, participa la Eurovision! Aculta piesa si spune daca-ti place

Cristina, fosta componenta a trupei Impact revine pe scena cu un nou proiect – trupa ABCD. Formatia are deja si o prima piesa candidata la selectia nationala Eurovision 2013.

Distribuie pe:

Autor: Gabriela Grigoriev

Cristina participa la Eurovision cu noua ei trupa"Final de razboi” este piesa pe care trupa ABCD mizeaza la acest sfarsit de saptamana in semifinalele competitiei nationale Eurivision. Linia melodica si versurile sunt compuse chiar de Cristina.

Piesa este inspirata din viata reala. Povestea e simpla si clasica, dupa cum sustin artistii: el a gresit, ea l-a iertat chiar daca stia ca odata ce s-a intamplat, lucrurile se vor repeta, iar  "La final de război" pot trece peste orice si-si vor petrece batranetile impreuna.

Trupa ABCD a luat fiinta in toamna anului trecut la intiativa Cristinei Balan  si a lui Gabriel Maga de la trupa VUNK. Din formatie fac parte Alex Petcu – tobe, Bogdan Tiganus – bass, Cristina Balan – voce, Dorin Panduru – chitara.

Uite ce bunaciuni participa la Eurovision!

In plin scandal cu fosta nevasta a actualului ei sot, Luminita Anghel participa la Eurovision 2013

Loreen vine in Romania! Castigatoarea Eurovision 2012 si-a anuntat fanii de pe o retea de socializare ca va concerta la X Factor

 

Galerie foto 
Setări confidențialitate