Cristina Bălan, mărturisiri sfâşietoare despre depresie: ”Dacă ai o boală fizică eşti compătimit, dacă ai o boală emoţională eşti considerat nebun”

Cristina Bălan a trecut prin momente dificile atunci când s-a luptat cu o depresie cruntă, după naşterea gemenilor, iar acum aceasta a recunoscut, pentru prima dată, că s-a confruntat cu gânduri ”negre”.

Autor: T.S.
În cadrul unui interviu, ea a mărturisit că s-a confruntat cu depresia, pe care o consideră o boală. Totul s-a întâmplat după naşterea gemenilor care suferă  de sindromul Down. „A fost o naştere dificilă, cu posibilitatea de a pierde chiar amândoi copiii”, a spus Gabriel Bălan, soţul Cristinei. 
 
 
De asemenea, artista a declarat că totul a pornit de la ce a trăit în spital, când gemenii ei au venit pe lume foarte fragili: „Faptul că am născut prematur, faptul
că m-am confruntat cu sistemul românesc de stat, 32 de zile numărate în spitalul de stat. M-am întrebat întotdeauna cum ar fi fost să vină un terapeut, să mă fi luat de mână şi să mă fi întrebat cum te simţi? Dar n-a venit nimeni”
, a povestit ea. 

 

Astfel, a găsit un refugiu în mâncare. „N-am fost deloc surprinsă când m-am trezit la peste 90 de kilograme, dar nu m-a ajutat foarte mult că ştiam, pentru că a fost la fel de dureros”, a mai zis ea. 
Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies