Cristina Cioran, in lacrimi! Actrita a fost trista o seara intreaga

Gazda evenimentului "Visul lui Szobi merge mai departe" de aseara a fost Cristina Cioran. Ea a vorbit despre marile dorinţe ale lui Szobi privind proiectul său de suflet.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere"Vorbim de un eveniment de responsabilizare socială şi de conştientizare. Arpad, fiul lui Szobi Cseh, îşi doreşte foare tare să continue acest program şi în alte sectoare ale Capitalei şi, de ce nu, pe plan naţional. Ne-ar plăcea ca oamenii să ştie că destinul unui om nu s-a terminat degeaba şi cât a luptat Szobi, 10 ani pentru acest proiect, nu s-a luptat degeaba. Asociaţia Gladiator are două componente: programul Galadiator care se adresează copiilor fără familie, avem câţiva din centrele de plasament ale sectorului 3, iar cea de-a doua componentă îi cuprinde pe copiii cu dizabilităţi fizice, psihice, emoţionale majore. Programul îi ajută în deprinderea motricităţii, pe plan sportiv, dar şi mental. Terapia prin sport îi învaţă să comunice mai uşor. Am văzut copii care au învăţat să zâmbească în urma acestor terapii. Szobi a spus că 'cel mai mare handicap al unei societăţi este nepăsarea'.

fara descriereCând l-am cunoscut pe Szobi l-am simţit ca pe un tată, era protector. Eu mi-am pierdut tatăl la 18 ani...Când auzi un om că vorbeşte cu atâta pasiune de copiii aceştia care n-au avut norocul să aibă o prăjitură la masă o mamă care să le spună << te iubesc >>. Numai lucrul acesta este ucigător. Am aflat de acest program prin 2006 când Sobi a venit în emisiunea mea şi a vorbit de Asociaţia Gladiator. Am regretat fantastic că nu mi-am luat la revedere de la Szobi Cseh. Din nefericire, ne părăsesc oameni foarte importanţi, înainte de vreme, şi ne dăm seama după ce i-am pierdut că nu am apucat să le spunem ceea ce simţeam sau să fim alături de ei atunci când aveau nevoie. Singurul lucru pe care-l putem face acum este să le ducem visurile mai departe",
a spus, cu lacrimi in ochi, Cristina Cioran pentru ziarulring.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate