Cristina Cioran, in lacrimi! Actrita a fost trista o seara intreaga

Gazda evenimentului "Visul lui Szobi merge mai departe" de aseara a fost Cristina Cioran. Ea a vorbit despre marile dorinţe ale lui Szobi privind proiectul său de suflet.

novalue
Autor: I.M.D.

"Vorbim de un eveniment de responsabilizare socială şi de conştientizare. Arpad, fiul lui Szobi Cseh, îşi doreşte foare tare să continue acest program şi în alte sectoare ale Capitalei şi, de ce nu, pe plan naţional. Ne-ar plăcea ca oamenii să ştie că destinul unui om nu s-a terminat degeaba şi cât a luptat Szobi, 10 ani pentru acest proiect, nu s-a luptat degeaba. Asociaţia Gladiator are două componente: programul Galadiator care se adresează copiilor fără familie, avem câţiva din centrele de plasament ale sectorului 3, iar cea de-a doua componentă îi

cuprinde pe copiii cu dizabilităţi fizice, psihice, emoţionale majore. Programul îi ajută în deprinderea motricităţii, pe plan sportiv, dar şi mental. Terapia prin sport îi învaţă să comunice mai uşor. Am văzut copii care au învăţat să zâmbească în urma acestor terapii. Szobi a spus că 'cel mai mare handicap al unei societăţi este nepăsarea'.

Când l-am cunoscut pe Szobi l-am simţit ca pe un tată, era protector. Eu mi-am pierdut tatăl la 18 ani...Când auzi un om că vorbeşte cu atâta pasiune de copiii aceştia care n-au avut norocul să aibă o prăjitură la masă o mamă care să le spună<< te iubesc >>. Numai lucrul acesta este ucigător. Am aflat de acest program prin 2006 când Sobi a venit în emisiunea mea şi a vorbit de Asociaţia Gladiator. Am regretat fantastic că nu mi-am luat la revedere de la Szobi Cseh.
Din nefericire, ne părăsesc oameni foarte importanţi, înainte de vreme, şi ne dăm seama după ce i-am pierdut că nu am apucat să le spunem ceea ce simţeam sau să fim alături de ei atunci când aveau nevoie. Singurul lucru pe care-l putem face acum este să le ducem visurile mai departe",
a spus, cu lacrimi in ochi, Cristina Cioran pentru ziarulring.ro.

Citeste si:

- inarticle', Despărțirea sfârșitului de an în lumea mondenă din România "A f)" target="_blank" href='https://www.bzi.ro/bobby-paunescu-si-mezzosoprana-andreea-ilie-s-au-despartit-dorim-lucruri-diferite-de-la-viata-4327677'>Despărțirea sfârșitului de an în lumea mondenă din România "A fost de comun acord"- bzi.ro

Din nefericire, ne părăsesc oameni foarte importanţi, înainte de vreme, şi ne dăm seama după ce i-am pierdut că nu am apucat să le spunem ceea ce simţeam sau să fim alături de ei atunci când aveau nevoie. Singurul lucru pe care-l putem face acum este să le ducem visurile mai departe", a spus, cu lacrimi in ochi, Cristina Cioran pentru ziarulring.ro.

Citeste si: Despărțirea sfârșitului de an în lumea mondenă din România "A fost de comun acord"- bzi.ro

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Reacția lui Liviu Dragnea după ce a citit mesajele dintre Irina Tănase și presupusul amant: „Este sub demnitatea mea de bărbat, de om cu educație, de om politic”

Anamaria Prodan, comentariu halucinant după divorț. Nimeni nu s-ar fi așteptat să audă de la ea: „De dragoste poți da, când ură ai căpătat”

Roxana Vancea, apariție uimitoare la doar zece zile după ce a născut! Ce s-a observat acum la burtica ei

Horoscop Zilnic Miercuri 8 Decembrie 2021: pentru Lei este ziua perfectă pentru a lua decizii cu privire la afaceri

ȘOCUL ANULUI despre PFIZER! Este răsturnare totală de situație! Anunț pentru cei vaccinați cu DOUA DOZE

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Toată țara este îndurerată! Femeia cu care președintele și-a împărțit viața a murit! Munca medicilor a fost în zadar

VIDEO – Laurențiu Reghecampf, în lacrimi după ce i-a murit copilul: „Nu e un moment deloc ușor…”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:

Citește și

Cookies