Cristina Cioran, mărturisiri după ce a înlocuit-o pe Simona Gherghe! "Am fost șocată"

Cristina Cioran a făcut mărturisiri, la o lună de când a înlocuit-o pe Simona Gherghe la TV.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

Cristina Cioran a povestit că era în vacanță în Italia când a primit vestea.

"Am fost şocată pentru că a fost, efectiv, o nimereală totală. Aşa a fost să fie să ajung eu aici. În momentul în care m-a sunat şi am reuşit să vorbim, am simţit că eu voi fi aleasă. Am avut un sentiment foarte puternic că voi trece castingul şi am fost extrem de bucuroasă

"Eu eram în Italia, într-o vacanţă şi a fost o chestie foarte interesantă pentru că nu-mi mergea telefonul deloc, roamingul era mort. Şi eram foarte ofticată pentru că aveam foarte multă treabă, trebuia să vorbesc la telefon, aveam chestiuni importante de planificat şi nu reuşeam. Într-un final am ajuns într-un loc unde era internet şi fix în secunda în care mi s-a conectat telefonul, am fost sunată de cineva din partea Acces Direct", a spus Cristina Cioran pentru VIVA!.

Cristina Cioran spune că s-a adaptat foarte bine și că rolul i se potrivește.

"M-am adaptat foarte bine, foarte uşor. Este adevărat că la început am avut mega emoţii, avem senzaţia că îmi curge transpiraţia din creştetul capului pe toată şira spinării… Nişte emoţii îngrozitoare pentru că am intrat într-un proiect prezent de atâţia ani pe piaţă, cu un istoric consistent, un proiect foarte important şi foarte serios. Mi-era teamă să nu greşesc.

M-am bâlbâit de câteva ori, deşi eu nu mă bâlbâi şi nu mă blochez niciodată, nici pe prompter, nici în discuţii. Dar iată că, la început, am avut foarte mari emoţii pentru că eram conştientă că era un moment extrem de important", a mai declarat Cristina Cioran pentru VIVA!.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: