Cristina Cioran și fostul iubit, scandal în mijlocul străzii! Actrița plângea, în timp ce Alex Dobrescu o amenința cu poliția: "Dă-mi cheia" | EXCLUSIV
Cristina Cioran și fostul iubit, scandal în mijlocul străzii! Actrița plângea, în timp ce Alex Dobrescu o amenința cu poliția: "Dă-mi cheia" | EXCLUSIV

Vedete

Cristina Cioran și fostul iubit, scandal în mijlocul străzii! Actrița plângea, în timp ce Alex Dobrescu o amenința cu poliția: "Dă-mi cheia" | EXCLUSIV

Jurnaliștii Kanal D au surprins o serie de imagini, în București, în plină stradă, acolo unde designerul Alex Dobrescu și actrița Cristina Cioran au fost protagoniștii unui întreg scandal. Bărbatul, furios că este filmat, a scuipat și a înjurat echipa Kanal D.

Alex Dobrescu și Cristina Cioran au fost surprinși în plin scandal, chiar mijlocul străzii. După mai multe afirmații și după ce i-a cerut o cheie, designerul a amenințat-o pe celebra actriță că va chema Poliția.

Reamintim că actrița și Alex Dobrescu s-au despărțit în toamna acestui an, la scurt timp după ce s-au logodit. Cristina Cioran a confirmat vestea separării și s-a mutat alături de mama ei, așa cum a afirmat pentru un post TV.

În urmă cu puțin timp, fostul logodnic al actriței i-a adus o serie de acuzații în plină stradă și a amenințat-o că cheamă poliția, iar imaginile au fost surprinse de camerele de filmat ale Kanal D.

Alex Dobrescu și Cristina Cioran, scandal în mijlocul străzii

Alex Dobrescu și Cristina Cioran au fost surprinși în mijlocul scandalului de către jurnalistii Kanal D. Momentan nu este clar ce motive de ceartă au avut, însă fostul logodnic al vedetei a amenințat-o că va chema Poliția și îi cerea în mod repetat o cheie.

Citește și: Cristina Cioran, prima apariție la TV, după despărțire! A recunoscut că încă vorbește cu Alex Dobrescu. Ce a spus despre noua lui relație: „E foarte greu de explicat”

"Chem poliția că vrei să intri cu forța în casă! Dă-mi cheia și pleacă de aici!", se aude pe filmare cum îi spune Alex Dobrescu Cristinei Cioran.

"Nu am cheie", i-a explicat actrița, plangând cu suspine, moment în care și-a pus geanta pe umăr.

Vedea a mers însoțită de cineva în momentul în care s-a întâlnit cu fostul logodnic.

Scandalul a degenerat în momentul în care Alex Dobrescu a sesizat că este filmat. Deși jurnaliștii Kanal D s-au prezentat, designerul a avut un comportament extrem de agresiv, înjurând și scuipând echipa.

Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au despărțit anul acesta

Cristina Cioran și Alex Dlobrescu s-au despărțit în toamna acestui an, la scurt timp după ce se logodiseră.

Cei doi au împreună o fetiță. Când a venit vorba despre motivele despărțirii, actrița a evitat să explice de la ce s-a produs ruptura, fiind de părere că este mai corect ca lucrurile să fie gestionate între ei doi.

Citește și: „Sunt oameni pe care nu merită să-i ierți” Cristina Cioran nu a mai rezistat și a spus totul, după despărțirea de Alex Dobrescu! Vedeta i-a surprins pe fani cu declarațiile sale

Citeste si: Răspunsul Gabrielei Cristea pentru urmăritorii care îi spun că fetele ei nu sunt aranjate întotdeauna: „Eu vreau doar să cresc copii fericiți.”- kfetele.ro

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Imagini rare cu Mădălina Ghenea din adolescență. Dovada supremă că a fost de-o frumusețe răpitoare mereu- radioimpuls.ro

"Există mai multe motive și au fost mai multe motive care s-au întâlnit prea des și prea mult și nu au mai putut fi ocolite. Ca atare, a trebuit să plec.

Eu m-am mutat cu copilul meu. Am evitat să vorbesc despre această despărțire, pentru că mi se părea corect să decidem împreună cum gestionăm asta.

L-am lăsat să spună ce a vrut, n-am răspuns foarte mult, n-am combătut, dar poate e momentul să spun. El și-a văzut foarte repede de viață, ceea ce nu poate spune decât că a fost o decizie extraordinară", a dezvăluit Cristina Cioran, la Pro TV.

Cristina Cioran și Alex Dobrescu nu mai locuiesc împreună

Actrița și fostul său logodnic nu mai locuiesc împreună, așa cum vedeta a mărturisit recent. Cristina Cioran s-a mutat împreună cu fiica ei alături de mama sa, ea fiind și cea care o ajută cel mai mult după despărțire.

„Eu nu mai sunt acasă, pentru că eu am plecat de acasă, e un pic diferit. E o locație secretă (n.r. unde s-a mutat). Locuiesc acum cu mama mea.

E adevărat că e mai puțină muzică decât era înainte și știi că muzica e foarte sănătoasă pentru creier, dar în același timp, e mai multă liniște sufletească. Suntem mult mai relaxate, eu și Ema, și pot spune doar că oricât ai încerca într-o relație, dacă lucrurile vezi că nu merg bine, ar trebui să te oprești”, a mărturisit Cristina Cioran, pentru un post TV.

Dacă aveți mai multe informații pe acest subiect, nu ezitați să ne contactați pe adresa de mail [email protected]!