Cristina Constantinescu si Costin Gheorghe au fost eliminati de la Exatlon Romania! Ce au spus, cu lacrimi in ochi, la final

Cristina Constatinescu si Costin Gheorghe au fost eliminati de la Exatlon Romania. Cei doi au pierdut duelurile de eliminare. Cu ochii in lacrimi, dar impacati, cei doi si-au luat la revedere de la colegii lor.

Distribuie pe:

Autor: O.P.

fara descriere

”Plec cu niste amintiri minunate, plec cu o familie, pot sa spun. Si cu niste oameni care m-au ajutat din prima zi si carora le-am multimit de multe ori si o sa le mai multumesc inca o data pentru tot ce mi-au oferit. Inca o data ii multumesc si lui Vladimir pentru tot ce mi-a oferit el. Iti multumesc si tie pentru cuvintele pe care le-ai spus la adresa mea si la adresa noastra si care pe noi ne-au ajutat foarte mult.

Cu faptul ca mi-am dorit din tot sufletul sa ajung la Exatlon si am ajuns, sunt recunoscatoare cu toate ca plang si pare un pic prea mult, dar cred ca acum ma descarc de tot ce s-a acumulat in lunile astea. Si sunt nu recunoscatoare, sunt foarte recunoscatoare pentru tot ce s-a intamplat pentru ca am devenit un om mai puternic cu siguranta. Si fizic si psihic.

Si o sa apreciez mult mai mult de acum incolo tot ce inseamana familie, tot ce inseamna timp, tot ce inseamna, nu stiu, lucrurile mici pe care poate nu le apreciam pana acum. Lunile astea mi-au dat o alta perspectiva asupra vietii cu totul”, a spus Cristina Constatinescu.

Citește mai mult aici

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate