Cristina Dochianu a dezvaluit sexul bebelusului: stirista va avea o fetita!

Cristina Dochianu mai are putin si naste. Fosta dansatoare a Andreei Banica si actuala stirista este insarcinata in sapte luni cu o fetita.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriere"Sarcina nu a fost ţinută secret, la fel cum nu au fost nici cununia civilă şi cea religioasă. Faptul că nu fac declaraţii publice prin care să fac cunoscute evenimentele importante din viaţa mea, nu înseamnă că le ţin secret. Discreţia despre care vorbeşti este o formă de bun simţ, trăsătura caracteristică familiei noastre", a spus Cristina pentru apropotv.ro.

"Este fetiţă şi numele îl veţi afla în ziua botezului", a explicat ea.


fara descrierefara descriere"În primele trei luni am fost nevoită să mă acomodez cu stările specifice sarcinii, dar pot spune că am avut o sarcină uşoară. Cât despre pofte, mai degrabă vă pot spune ce nu am putut mânca: carne de pui. Colegii mei ştiu că sunt însărcinată şi fac tot posibilul să-mi ofere confortul necesar", a mai declarat Cristina Dochianu Fogarassy.

Din cate se pare, fetita din burtica si taticul ei au o relatie speciala. "Este un copil activ. Singurul stimulent la care reacţionează este vocea lui Cristian. Au un cod al lor", a marturisit ea.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate