Cristina, ex-Impact, este insarcinata cu gemeni: "Sunt indragostita de ei, unul e mai mare, altul e mai mic"! Cantareata spera sa ajunga pe scena de la Eurovision cu burtica la gura!

Cristina, fosta solista de la Impact, s-a casatorit in secret, in urma cu cateva luni, iar acum asteapta sa devina mamica.##VIDEO29200##

Distribuie pe:

Autor: V.P.

Cristina s-a reintors la muzica dupa ce a luat o pauza. Se pare ca viata ei s-a schimbat radical in ultimii ani. S-a maritat, este insarcinata cu gemeni si participa la Eurovision.


"Mi-am gasit drumul. Vocea mea merita sa cante pop rock. M-am casatorit in secret. Am o verigheta provizorie, trebuie sa facem cununia religioasa. Dar au intervenit doua persoane. O sa am gemeni. Unul e mai mare, altul e prea mic. Chiar acum am venit de la control. Sunt indragostita de ei. Eram fascinata de ideea de gemeni, credeam ca este imposibil, dar am aflat ca am cazuri in familie. Nu ma sperie nimic, nu mi-e teama. As fi in stare de orice", a spus Cristina, la Drept la Tinta.


"Am aflat ca sunt insarcinat dupa ce m-am inscris la Eurovision. Daca trebuie sa iau o pauza din cantat, o sa o fac. Daca voi castiga Eurovisionul, nu voi avea probleme, fiindca finala are in mai. Gemenii mei sunt foarte draguti, nu am greturi", a mai spus Cristina.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: