Cristina Ich a făcut o criză depresivă în maternitate. Medicii au izolat-o de bebeluș: „Despre ce s-a întâmplat în spital...”

Frumoasa Cristina Ich a trecut prin clipe grele la maternitate. A făcut o criză depresivă după ce a născut

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Pe data de 25 octombrie, Cristina Ich a devenit mămica. Tânăra s-a confruntat cu un episod de depresie postnatală și nu a fost deloc bine din punct de vedere psihic, așa cum a ercunoscut și ea, zilele trecute, pe pagina ei de Instagram.

Mai mult, Cristina Ich ar fi făcut o criză care i-a determinat pe medici să nu-i aducă bebelușul în salon, așa cum se face de obicei, relatează Cancan. Din fericire, totul a durat doar o zi. Frumoasa moldoveancă a început să se simtă mai bine chiar în ziua următoare și a putut să petreacă timp cu Alexandru Noah, fiul ei și al lui Alex Pițurcă.

fara descriere

Primele declarații făcute de Cristina Ich

Cristina Ich nu a dat foarte mulet detalii legate de perioada traumatizantă prin care a trecut și este fericită că bebelușul pe care tocmai l-a adus pe lume este sănătos.

„Nu vreau să influențez. Ce mi-am imaginat cu ce a fost e diferență cer-pământ. Alăptez, asta da. Dar despre ce s-a întâmplat în spital nu vorbesc. Eu vă pot influența și cu asta nu e de joacă. Eu nu vreau să am pe conștiință… Vreau să mă înțelegeți. A fost foarte greu, dificil, m-am speriat. Decizia asta vă aparține. E important că am născut, că fiu-meu e sănătos. Nu sunt nici prima, nici ultima.

Gata, am născut, burta nu mai e. Experiența mea nu a fost una fericită. Când am intrat în travaliu m-am machiat, m-am dichisit. Mi-am cerut iertare de la maică-mea: „Mamă, iartă-mă dacă te-am supărat vreodată, acum știu ce înseamnă””, a dezvăluit Cristina Ich.

Citeste si: Cum s-a pregătit Valentina Pelinel pentru eliberarea lui Cristi Borcea! Afaceristul a fost, cu siguranță, încântat EXCLUSIV

fara descriere

Cristina Ich a slăbit 10 kilograme după naștere

„Pot să vă zic că, după ce naști, nu rămâi cu burtă mai deloc. Și mi se văd și primele pătrățele… nu știu cum. Cred că am dat jos – de la spital până aici – 10 kilograme. Sunt bine. Bebelușul ăsta este exact cum mi l-am dorit eu: mănâncă, doarme, mănâncă, doarme, se joacă puțin, doarme. Da… asta sunt eu: cu sânii cât Casa Poporului. Am multe să vă povestesc… Sunt draguță, sunt simpatică? M-am schimbat, am rămas la fel?”, a mai dezvăluit Christina Ich.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate