Cristina Ich, conflict cu psihologul de la spital, după ce l-a adus pe lume pe fiul ei și al lui Alex Pițurcă: „Eu sunt caz de netratat, vă spun”

Cristina Ich a vorbit despre vizitele psihoogului în salonul ei, după ce l-a născut pe Noah, fiul ei și al lui Alex Pițurcă.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Cristina Ich, conflict cu psihologul de la spital, după ce l-a adus pe lume pe fiul ei și al lui Alex Pițurcă
Cristina Ich, conflict cu psihologul de la spital, după ce l-a adus pe lume pe fiul ei și al lui Alex Pițurcă


In articol:

După ce s-a spus că frumoasa Cristina Ich ar fi intrat în depresie după ce l-a născut pe Noah și că bebelușul i-a fost luat, ea a dezmințit zvonurile. Pe pagina ei de Instagram, a povestit ulterior ce s-a întâmplat la spital între ea și cei psihologi care au vizitat-o, după ce l-a adus pe lume pe fiul lui Alex Pițurcă.

„Ştiţi că după ce naşti vine un psiholog la tine, a doua zi, să vadă dacă eşti ok că eşti în perioada de lăuzie, hormonal eşti dată peste cap. Vine un psiholog să vadă dacă eşti ok.(…)A doua s-a aşezat pe scaun şi mă plictisea pe acolo. Începuse pe acolo: „Hai, să facem un exerciţiu, imaginaţi-vă că sunteţi pe un câmp şi că alergaţi”. Și mă lua somnul şi o lăsam să bolborăsească pe acolo şi mie mi se făcuse somn la un moment dat şi eram în pat şi vine mama şi o auzea pe aia cu câmpul, cu vă daţi seama cu ce voia ea să facă pe acolo. Şi o aude mama. Şi când a văzut-o a spus: „Ce aveţi, doamnă? Sunteţi nebună? Îi faceți hipnoză copilului meu?”, a povestit Christina Ich pe Instagram Stories.

Citeste si: Dramă cumplită pentru Mirela Vaida! Este crunt, pur şi simplu crunt. Alertă în media - evz.ro

Citeste si: Virus rar, descoperit în Bolivia. Provoacă febră hemoragică și se transmite de la om la om - bzi.ro

„Când a auzit-o mama, când a intrat în cameră şi aia era: „Imaginează-ţi că eşti pe un câmp şi mergi aşa uşor”, vă daţi seama că mamei i s-a părut super ciudat, mama nefiind obişnuită cu aşa ceva. Şi a început să spună: „Ieşi doamnă afară! A fost psihologul la fiica mea, ce-i mai faci şi tu? Nu are nevoie!”. Bine, şi a fost destul de dură mama la chestia asta că, na…”, a mai spus frumoasa brunetă.

Cristina Ich, conflict cu psihologul de la spital, după ce l-a adus pe lume pe fiul ei și al lui Alex Pițurcă
Cristina Ich, conflict cu psihologul de la spital, după ce l-a adus pe lume pe fiul ei și al lui Alex Pițurcă

Cristina Ich a povestit despre experiențele ei cu psihologii

Cristina Ich a mărturisit cu sinceritate că a mers la mai mulți psihologi de-a lungul vieții, până când și-a dat seama că ea poate fi propriul ei psiholog.

„Eu sunt caz de netratat, vă spun. Am schimbat vreo șapte psihologi, până am ajuns să îi tratez eu pe ei! Ești măritată? Atunci de ce dai sfaturi de cum trebuie să fie o căsnicie? Ai copii? Atunci de ce dai sfaturi legat de asta?”, a conchis Cristina Ich.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Pepe s-a decis să încheie orice discuție legată de divorț: „Aici este vorba despre altceva, dacă nu ați înțeles, ce căutați aici?”

DOLIU uriaș în lumea artistică! Un celebru profesor a încetat din viață. Legături strânse cu România

Rețetă: Șnițele de pui fragede și delicioase. Nu mai da carnea prin ou și făină. Este cea mai mare greșeală a gospodinelor

Bianca de la Puterea Dragostei, prima reacție după ce Livian a anunțat că s-au despărțit: „Dacă nu lupți...”

Filmare virală cu o femeie care încerca să își sufoce mama pe patul de spital. Motivul este halucinant: „A obosit să mai aibă grijă de ea”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies