Vedete

Cristina Ich le-a facut praf pe femeile cu operatii estetice: "Abia atunci o sa se vada frumusetea"

Cristina Ich este o moldoveanca superba care a devenit cunoscuta prin colaborarea ei cu BRomania, insa ulterior a ramas in atentia fanilor. Stilul caracteritic plin de umor, sinceritatea si sarcasmul prin care isi expune ideile i-au adus o multime de admiratori.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Cristina Ich le-a facut praf pe femeile cu operatii estetice: "Abia atunci o sa se vada frumusetea" icon photo
 
Desi multi ar fi crezut ca este atat de frumoasa datorita operatiilor estetice, Cristina a afirmat ca nu a suferit nicio interventie chirurgicala si a facut publice fotografii din adolescenta pentru a demonstra ca are aceleasi trasaturi. 
 
Ich nu se sfieste sa isi spuna punctul de vedere, desi unii oameni ar putea fi deranjati de afirmatiile ei. Recent ea a vorbit despre faptul ca multe dintre femeile din ziua de azi recurg la ajutorul medicilor esteticieni si isi distrug trupul si fata. 
 
"Ştiţi când o să se vadă frumuseţea naturală? Când o să faceţi copii. Şi dacă copilul nu seamănă cu voi şi vă întrebaţi vai de unde o fi ieşit, de la aia operată. Mai ţineţi minte cazul acela în care ăla a dat-o în judecată pe aia că i-a ieşit copilul urât? El nu s-a prins că ea era toată operată. Mai sunt şi cazuri în care fetele erau frumuşele dar s-au desfigurat pentru că ele voiau perfecţiunea", a spus Cristina Ich pe Instagram.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Jasmin, victima lui Oktay! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Jasmin, victima lui Oktay! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, de la ora 20:00, la Kanal D

Kanal D difuzeaza in aceasta seara un nou episod al serialului „Meryem”, incepand cu ora 20:00.

Titlu secțiune