Vedete

Cristina Ich le-a facut praf pe femeile cu operatii estetice: "Abia atunci o sa se vada frumusetea"

Cristina Ich este o moldoveanca superba care a devenit cunoscuta prin colaborarea ei cu BRomania, insa ulterior a ramas in atentia fanilor. Stilul caracteritic plin de umor, sinceritatea si sarcasmul prin care isi expune ideile i-au adus o multime de admiratori.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Cristina Ich le-a facut praf pe femeile cu operatii estetice: "Abia atunci o sa se vada frumusetea" icon photo
 
Desi multi ar fi crezut ca este atat de frumoasa datorita operatiilor estetice, Cristina a afirmat ca nu a suferit nicio interventie chirurgicala si a facut publice fotografii din adolescenta pentru a demonstra ca are aceleasi trasaturi. 
 
Ich nu se sfieste sa isi spuna punctul de vedere, desi unii oameni ar putea fi deranjati de afirmatiile ei. Recent ea a vorbit despre faptul ca multe dintre femeile din ziua de azi recurg la ajutorul medicilor esteticieni si isi distrug trupul si fata. 
 
"Ştiţi când o să se vadă frumuseţea naturală? Când o să faceţi copii. Şi dacă copilul nu seamănă cu voi şi vă întrebaţi vai de unde o fi ieşit, de la aia operată. Mai ţineţi minte cazul acela în care ăla a dat-o în judecată pe aia că i-a ieşit copilul urât? El nu s-a prins că ea era toată operată. Mai sunt şi cazuri în care fetele erau frumuşele dar s-au desfigurat pentru că ele voiau perfecţiunea", a spus Cristina Ich pe Instagram.
 
Sora Gabrielei Firea a fost numită directoare la Direcţia de Protecţie a Copilului şi Tineret Voluntari! Nela Vica Vrînceanu, angajata cumnatului Florentin Pandele EXCLUSIV icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Poezia scrisă în onoarea lui Ilie Balaci încă din timpul vieţii acestuia! Adrian Păunescu l-a admirat enorm pe marele fotbalist: ”I-ai fost Craiovei giuvaer de preţ”icon photo

Stiri

Poezia scrisă în onoarea lui Ilie Balaci încă din timpul vieţii acestuia! Adrian Păunescu l-a admirat enorm pe marele fotbalist: ”I-ai fost Craiovei giuvaer de preţ”

Suporterii Craiovei ştiu că poezia scrisă în onoarea lui Ilie Balaci a fost a lui Adrian Păunescu, un mare prieten şi fan al fotbalistului.

Titlu secțiune