Cristina Ich le ”demolează” pe concurentele de la ”Bravo, ai stil!”: ”Eu nu aş merge mai departe, dacă aş fi iubitul tău!”

Cristina Ich a spus cele mai sincere păreri la adresa concurentelor ”Bravo, ai stil!”.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Cunoscutul model Cristina Ich este invitatul special în platoul ”Bravo, ai stil!” şi a comentat ţinutele concurentelor. Foarte sinceră de fel şi directă, frumoasa româncă le-a spus fetelor exact ceea ce gândeşte.

Referitor la prima ţinută prezentată în emisiune, Cristina Ich nu a iertat deloc şi i-a spus concurentei Bianca exact ceea ce gândeşte: ”Eu nu aş merge mai departe, dacă aş fi iubitul tău! Te-aş lăsa cu pătura pe tine şi cam atât. Şi ţi-aş spune că sunt obosit, mâine trebuie să mă duc la birou neapărat. Nici nu ştiu ce să spun, că nu vreau să fiu rea. Oamenii de acasă mi-au spus că sunt arogantă. Întotdeauna am urât stilul ăsta Kardashian, pantaloni de trening şi body”.

De asemenea, Cristina Ich nu a iertat-o nici pe Ilinca, cea de-a treia concurentă la rând, la jurizare: ”Ai zis că petrecerea e în casă? Să nu ieşi din casă! Nu vreau să fiu răuţă, dar nu pot să mă abţin. Aşa m-am îmbrăcat prin 2000 când mă îndrăgostisem de fiul primarului de la mine din sat şi m-am dus la discotecă. Aşa m-am dus îmbrăcată, pentru că eram ”fiartă”, cum se zice”. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: