Cristina Ich, panicată din cauza sarcinii! Îi va dărui un băiat lui Alex Pițurcă: „Ce tragedie, ce mă fac eu cu un copil?"

Cristina Ich est însărcinată și urmează să-i dăruiască un fiu lui Alex Pițurcă. Ce a spus frumoasa moldoveancă despre sarcină.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Cristina Ich este una dintre cele mai frumoase femei din România și, deși desfășoară multe activități în mediul online și are sute de mii de urmăritori pe pagina ei de Instagram, în presă nu s-au scris foarte multe despre ea. A ajuns pe primele pagini ale presei după ce a devenit iubita lui Alex Pițurcă, iar punctul culminant a fost despărțirea lor. 

fara descriere

Bruneta și iubitul ei au mai dat o șansă poveștii lor de iubire și, în urmă cu aproximativ două săptămâni, frumoasa moldoveancă a recunăscut că urmează să devină mama.

Citeste si: Simona de la ”Puterea Dragostei” îl face praf pe Beni! Scandal uriaș între concurenți

Citeste si: Puterea dragostei 8 august. Raju, conflict violent cu Jador! A sărit la bătaie: "Cine ești tu, mă?"

Citeste si: Iulia Albu, criticată că nu are lustră în casă! Ce a răspuns vedeta

fara descriere

Cristina Ich, panicată înainte de venirea copilului

Într-un filmuleț publicat pe pagina ei de Instagram, Cristina Ich s-a filmat vorbind despre sarcină.

„Mi-am luat analizele, glicemie provocată, trei ore trebuie să stau. Ce plictiseală. Eu nu o să mai fiu copilul lui mama, eu vreau să fiu copil. Nu mai eşti copil când ai copil. Nu vreau să cresc niciodată, vreau să am cinci ani jumătate. Mamă, dacă mă vezi, ce fac eu cu un copil? Că eu sunt un copil. Ce tragedie, ce mă fac eu cu un copil? Dacă nu o să ştiu să am grijă de el? Dacă nu o să fiu o mamă bună? M-a afectat analiza asta de glicemie", a spus Cristina Ich.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate