Cristina Ich rupe tacerea si raspunde dur amentintarilor primite: "Continutul meu de pe Instagram este strict..."

Cristina Ich s-a facut remarcata prin colaborarea ei cu BRomania, insa ulterior a ramas in atentia fanilor prin sinceritatea ei si prin stilul satiric in care isi expune ideile.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

fara descriere
 
Desi frumoasa Christina Ich are sute de mii de fani, nici ea nu este ferita de rautatile lumii. Franchetea de care da dovada in postarile de pe contul sau de instagram ii deranjeaza pe unii atat de mult incat superba moldoveanca ajuns sa fie amenintata.
 
In stilul caracteristic ei, Cristina Ich nu s-a lasat intimidata si a raspuns amenintarilor.  "In urma amenintarilor primite atat telefonic cat si pe conturile de socializare... Continutul meu de pe instagram este strict educativ, nu sunt o sfanta (nu am picturi in biserica si nici nu am de gand sa merg la manastire prea curand). Sunt o femeie ca oricare alta cu o dorinta imensa de a schimba ceva si anume: noi putem mai mult de atat... Nu cred ca sunt un exemplu, nici pe departe un model de urmat, dar sunt o femeie care poate si ea la randul ei candva nu a avut nimic de spus... Cred in continuare ca noi femeile putem mai mult de atat, cred cu tarie in cdeea ce pot transmite mai departe si nu voi inceta sa-mi spun punctul de vedere si sa impartasesc propriile mele convingeri. Multumesc", a fost mesajul postat de Cristina Ich pe Instagram.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate