Cristina, o fetiță de opt ani i-a transmis o scrisoare emoționantă lui Moș Crăciun: ”Sunt zile în care nu câștigăm nimic”

Povestea tristă de viață a unei copile, care și-a pus gândurile pe o foaie și i le-a trimis lui Moș Crăciun!

Autor: Cristina Cruceru

In articol:

 

Scrisoarea către Moș Crăciun poate fi unul dintre cele mai frumoase lucruri pe care un copil așteaptă să le facă în perioada sărbătorilor de iarnă. Este și cazul unei copile de doar opt ani, care provine dintr-o familie săracă.

Citeste si: Când se pune busuioc sub pernă și cum îți afli ursitul în 2021

Emanuelle Cristina da Cunha Cardoso i-a scris o scrisoare sfâşietoare lui Moş Crăciun. Copila nu a avut pretenții de jucării scumpe sau de hăinuțe de firmă, ci doar de câteva alimente pentru frățiorii ei.

Citeste si: Noi indicii din noaptea jafului, care a avut loc în locuința lui Culiță Sterp- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Scrisoare micuței Cristina a înduioșat inimile tuturor

Micuța 8 ani locuieşte în Anàpolis, Brazilia. Provine dintr-o famile umilă şi are grijă de cei doi fraţi împreună cu mama ei Sarah Cristina, o coafeză de 30 de ani. Femeia a fost nevoită să renunțe la slujbă, pentru că nu avea icne să aibă grijă de copii. Cum nu-I putea lăsa singuri, acasă, Sarah Cristina a trebuit să-și lase meseria la o parte.

 Nici cu banii nu stau prea bine. Astfel, situația familiei celei mici este una destul de precară. Pentru Emanuelle Cristina și câteva alimente pentru frățiorii ei sunt câteodată un lux.

Citeste si: Când va avea loc Neversea 2021. Anunțul făcut de organizatorii festivalului

Acesta a fost principalul motiv, pentru care micuța de opt ani i-a trimis o scrisoare lui Moș Crăciun.

„Dragă Moş Crăciun, vreau o cutie de lapte pentru fratele meu mai mic şi, de asemenea, multă pâine şi puţină cafea, sunt zile în care nu le putem avea pentru că nu câştigăm nimic […] Dacă fratele meu nu bea lapte, el plânge. Iar când câştigăm bani, dacă nu sunt mulţi, îi cheltuim pentru el.”, sunt câteva rânduri din scrisoarea înduiosătoare pe care micuța de opt ani i-a trimis-o lui Moș Crăciun.

Mama copilei s-a întristat atunci când a citit scrisoarea pe care fiica ei i-a trimis-o Moșului. „Avem orez, fasole şi paste pentru că le primim din generozitatea oamenilor. Asta e tot ce mâncăm, nu-mi amintesc ultima dată când am mâncat carne”, a spus aceasta.

Emanuelle Cristina da Cunha Cardoso
Scrisoarea trimisă de Emanuelle Cristina da Cunha Cardoso[Sursa foto: Facebook]

sursa- Live Biz Media

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Povestea emoționantă a unei fetițe care își îngrijește singură cei nouă frați i-a impresionat pe oamenii cu inimă mare. Corina se sacrifică zilnic pentru familia ei: „Prima dată...

VIDEO La 93 de ani a zburat legată de aripa unui avion. De ce a făcut bătrânica Betty Bromage acest lucru: „Puțin instabilă, dar odată ce ești prins, este în regulă!”

Ce este "Blonde", filmul biografic mult așteptat al toamnei. Trailer, protagonista și data de lansare

6 zodii vor fi testate de astre zilele acestea

Elena Udrea, DE NERECUNOSCUT! Nimeni nu ar mai recunoaște-o acum

Cine este Sorin Georgian Olariu, salvamarul care şi-a pierdut viaţa încercând să salveze un om din apele învolburate ale Mării Negre

Elena, femeia din viața lui Traian Băsescu care a pierdut șansa de a fi prima doamnă. Nimeni nu știe de ce s-a terminat idila

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies