Cristina P. a fost eliminată de la “Bravo, ai stil!”

Gala de aseară a celui mai iubit show de fashion din România a culminat cu eliminarea Cristinei P. din competiție, în urma voturilor telespectatorilor.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Aspirantele la titlul de cea mai stilata femeie din România au avut parte aseară atât de calificative bune din partea juraților, dar și de note foarte mici, ținutele/momentele prezentate nefiind în concordanță cu cerințele competiționale.

La finalul Galei “Mireasa”, moderatoarea show-ului, Ilinca Vandici, prezintă clasamentul realizat în urma notelor juraților. Corina și Irina au ocupat prima poziție a clasamentului, obținând fiecare câte 10 puncte, iar Cristina Zloti a ocupat ultima poziție din clasament, acumulând doar 3 puncte din partea juraților.

Corina este concurenta care a obținut imunitate, în urma performanțelor competiționale din această săptămână și va fi protejată în edițiile săptâmanii viitoare și în Gala de sâmbăta viitoare.

Nadina, Cristina Zloti și Cristina P. s-au aflat în fața juraților, fiecare dintre concurente aflându-se în pragul eliminării.

Citeste si: Raluca Bădulescu, jurat la ”Bravo, ai stil!”, amintiri din trecut! Ce a povestit vedeta Kanal D

Citeste si: Natalia, noua concurentă de la “Bravo, ai stil!”, intră în vizorul juraților!

Citeste si: Kanal D, pe locul doi in topul televiziunilor din Romania, intreaga zi. Programele difuzate vineri, in preferintele telespectatorilor din Romania

În urma voturilor telespectatorilor, obținând un punctaj de doar 1,3%, Cristina P. este eliminată din competiția “Bravo, ai stil!”, Nadina obținând 36.0% voturi în rândul telespectatorilor.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: