Cristina Pucean, emoționată până la lacrimi! Dansatoarea i-a dus un cadou nepotului ei, la mormântul acestuia: „A venit Moșul și la puiul meu mic”

Vedeta nu a uitat de nepoțelul ei, și i-a adus un dar de Moș Nicolae.

Autor: Antonia Simona

In articol:

Puțină lume știe acest lucru, însă Cristina Pucean, una dintre cele mai cunoscute dansatoare din țara noastră, este foarte atașată de familia sa.

Blondina îl iubește foarte mult pe nepoțelul ei, chiar dacă, din păcate, micuțul nu se mai află printre noi.

Citește și: Ce a apărut pe contul Cristinei Pucean, la scurt timp după ce Bogdan de la Ploiești a anunțat că și-au spus adio. Ruptura dintre ei este cât se poate de serioasă

Citeste si: „Când îmi dădea o palmă, vedeam stele verzi și îmi țiuia timpanul.” Oana Roman, despre întâmplările chinuitoare din copilărie- kfetele.ro

Cristina Pucean, îndurerată la mormântul nepoțelului ei

Cu trei ani în urmă, nepoțelul Cristinei Pucean, Raym, s-a stins din viață. Chiar dacă tragedia nu s-a petrecut recent, blondina este însă afectată de moartea micuțului.

Cu ocazia sărbătorii de Moș Nicolae, Cristina Pucean a avut grijă ca Raym, care era foarte micuț când a trecut în neființă, să aibă parte de cadouri.

Astfel, vedeta s-a dus la cimitir și a petrecut câteva momente la mormântul băiețelului, care s-a stins la doar trei ani. Blondina a adus la locul de veci mai multe dulciuri și o mașinuță. Cristina a filmat cadoul și a postat imaginile pe contul său de Instagram, împreună cu următorul mesaj: „A venit moșul și la puiul meu mic. Toată liniștea mea!”

La locul de veci erau aprinse o mulțime de lumânări și de candele, iar pe mormânt se aflau mai multe ghivece cu flori în mai multe culori, semn că familia dansatoarei îl vizitează foarte des pe Ryam, la cimitir. 

Raym a murit în anul 2019, în urma unui incendiu care a izbucnit la casa familiei Cristinei Pucean. Vedeta a fost distrusă la acea vreme, pentru că nu și-ar fi imaginat niciodată că o asemenea dramă s-ar putea abate vreodată asupra familie sale. 

Citește și: Cristina Pucean nu a mai putut să tacă! Ce i-a făcut, de fapt, Bogdan de la Ploiești? Din cauza asta s-au despărțit: „Acest om fără scrupule”

„Acesta este coșmarul vieții mele... acele câteva minute... care mi-au schimbat total sensul vieții... Nu am cuvinte cât de distruși putem fi, atât eu cât și restul familiei, apropiații, prietenii, chiar și persoane care l-au văzut pe acest îngeraș doar in pozele mele ...”, spunea Cristina la câteva zile după moartea lui Raym.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cristina Pucean, imagine emoționantă cu tatăl său pe internet! Așa arată fostul socru al lui Bogdan de la Ploiești

Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești, anunț important pe internet, după ce au spus că au rupt legătura! Promisiunea pe care cei doi au făcut-o față de fanii lor: „Mâine...

Bogdan de la Ploiești confirmă că a înșelat-o pe Cristina Pucean? Mesajul public la care toți fanii au sărit cu reacții: "A plecat la alta"

Elena Merișoreanu reacționează dur, după ce Gheorghe Turda a spus că în tinerețe a fost o femeie libertină: ”Nu-l duce capul” Ce îi reproșează acum folclorista

Ungaria dă lovitura în TRANSILVANIA! Este informația momentului în România: SE EXTIND!

„Am avut multe momente de cotitură." Adriana Bahmuțeanu a povestit despre cel mai tragic moment pe care l-a trăit

Procurorii DNA au pus tunurile pe afacerile din pandemie. Zeci de doare sunt în lucru

Bogdan de la Ploiești confirmă că a înșelat-o pe Cristina Pucean? Mesajul public la care toți fanii au sărit cu reacții: "A plecat la alta"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies