Cristina Pucean: imaginile în care nu se mai recunoaște nici ea! Cum arăta dansatoarea preferată a maneliștilor în urmă cu 10 ani, fără operații estetice?

Cristina Pucean, dansatoarea de manele cea mai bine cotată în acest moment, a suferit o trasformare uluitoare în ultimii 10 ani.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Transformarea Cristinei Pucean este una de-a dreptul șocantă, în condițiile în care tânăra de 26 de ani a dezvăluit că are doar două operații estetice la activ.

Cristina Pucean spune că e operată doar la nas și la sâni

”Am două operații. Rinoplastie și implant mamar. Mi-am pus acid în buse o singură dată, anul trecut, dar asta nu se poate numi operație”, spunea Cristina Pucean în urmă cu câțiva ani. Între timp, Pucean și-a schimbat silicoanele o dată, optând pentru o mărime ceva mai mare și a mai apelat la injecții cu acid în buze.

Cristina Pucean

Cristina Pucean, în 2012

WOWbiz.ro a intrat în posesia unor fotografii de vremea când dansatoarea preferată a maneliștilor avea doar 16 ani. Este vorba despre prima ședință foto semi-profesionistă din cariera dansatoarei, iar la acea vreme, Cristina nu vizitase încă medicul estetician și nici nu descoperise machiajul de scenă.

Citeste si: Cristina Pucean face senzație și ca interpretă! Piesa ei a intrat în trending și rupe topurile! Ascult-o aici!

Citeste si: Horia Moculescu este conectat la un aparat de oxigen. Detalii de ultimă oră despre starea de sănătate a compozitorului- bzi.ro

Cristina Pucean

Cristina Pucean era brunetă și fără forme

Cristina Pucean

Cristina Pucean s-a transformat total

Iar diferențele sunt mari. În afara faptului că în 2021, Cristina are un corp mult mai lucrat și este cu câteva kilograme mai slabă, se pot observa modificări la nivelul pomeților, a sânilor (evident) dar și a fundului, care acum este mult mai bombat.

Oricare ar fi adevărul, imaginile respective nu conțineau nici un indiciu legat de faptul că cea din imagine urma să devină bomba sexy de astăzi.

A câștigat de 3 ori show-ul Miss Piranda

Cristina Pucean a intrat devreme în lumea show-bizului. În 2010, când era doar o copilă, ea a câștigat concursul Miss Piranda, organizat de impresarul Ion Petrișor la Sala Polivalentă. Puștoaica de atunci avea să mai câștige de două ori concursul respectiv, în 2011 și în 2014, ultima dată venind din postura de membru al juriului.

Atunci, Pucean le-a dat clasă cu un număr de dans fetelor din show iar organizatorii au decis în mod cu totul surprinzător să-i acorde tot ei titlul de cea mai talentată ”pirandă”.

Cristina Pucean

Cristina Pucean, ședință foto într-un club de manele, acum 9 ani

Cristina Pucean

Cristina Pucean e mai slabă dar are un fund mai bombat

Citeste si: Câte operații are Cristina Pucean? Dansatoarea maneliștilor este una dintre cele mai dorite femei din România

Între timp, Cristina a devenit una din cele mai căutate dansatoare dar și cea mai bine plătită în acest moment. Ea face mulți bani pe seară atât din contractele pe care le prinde pe la show-uri private dar mai ales prin ”dedicațiile” cu banconote la sutien, care au devenit deja o tradiție pentru dansatoarele orientale. Despre Cristina Pucean, coregraful Emil Regle a afirmat că este cea mai talentată și mai ”tehnică” dintre toate dansatoarele de manele pe care el le-a văzut.  

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies