Cristina Pucean intervine în scandalul dintre Alex Velea și Abi Talent! Ce a spus dansatoarea

Cristina Pucean a spus și ea de partea cui este în războiul dintre Alex Velea și Abi Talent.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

Alex Velea

Scandalul dintre Alex Velea și Abi Talent ține de ceva timp primele pagini ale presei. Și-au aruncat cuvinte dure unul altuia prin intermediul rețelelor de socializare, iar jignirile au atins cote maxime. Vedetele din România au început deja să își aleagă tabăra și să își arate și ei susținerea.

abi talent

Prima care s-a implicat în acest scandal a fost Antonia, iubita lui Alex Velea și femeia care i-a dăruit doi copii. Ulterior, Carmen de la Sălciua a publicat pe pagina ei un mesaj prin care își informa fanii că este de partea lui Alex Velea, un artist celebru care a muncit mult pentru a-și face un nume și l-a criticat, în același timp, pe Abi Talent și pe cei care sunt de partea lui în acest război.

cristina pucean

Cristina Pucean îi ia apărarea lui Alex Velea

Dansatoarea Cristina Pucean a fost întrebată de fani, pe pagina ei de Instagram, de partea cui este în scandalul dintre Alex Velea și Abi Talent.

„Abi sau Alex Velea? Ești super frumoasă și talentată și te admir mult”, i-a scris un internaut dansatoarei Cristina Pucean.

„Velea, clar”, a răspuns Cristina Pucean.

Citeste si: Discuții înfiorătoare între Gheorghe Dincă și colegii de celulă. Ce a spus despre Ștefan Risipițeanu, complicele lui: „Ce mai puteam să fac? Să-l bag şi p-ăla-n cazan!?“

Mihai Bendeac intervine în scandalul dintre Abi Talent și Alex Velea

Recent, Mihai Bendeac a publicat și el un mesaj prin care și-a arătat susținerea față de Alex Velea și l-a criticat dur pe Abi Talent. Se pare că vedetele de la noi nu sunt de acord cu reacțiile pe care le-a avut Abi Talent și cu jignirile pe care i le-a adus artistului, iar cei care-i țin partea adolescentului sunt, în mare parte, fanii de pe YouTube care fac parte din aceeși generație.

„E virală fotografia cu telefonul spart a lui Sadio Mane de la Liverpool. L-am văzut aseară in Liverpool-Tottenham. 7,5 milioane de lire sterline caștigă pe an, vreo 150 mii pe săptămână. „Ce sa fac cu Ferrari, ceasuri cu diamante sau telefoane scumpe? Ce ar face obiectele astea pentru mine?” le-a răspuns Mane ălora de la Daily Star. Mane a construit 8 școli in Senegal, 2 stadioane și in fiecare lună donează căte 70 de dolari fiecărui om sărac din orașul sanegalez in care s-a născut. Sadio Mane are 27 de ani… Zic să ne bucurăm de Abi Talent, reperele noastre….😡”, a fost mesajul postat de Mihai Bendeac.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate