Cristina Rus nu a vrut sa fie ca Sharon Stone si a refuzat sa joace dezbracata in filme! Peste patru ani s-a razgandit si a pozat goala intr-o revista!

Sotia afaceristului Dragos Bilteanu, arestat pentru o frauda de 13 milioane de euro, spune ca aparitia sexy n-a ajutat-o deloc in cariera.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

 

fara descriereCantareata a refuzat sa apara dezbracata in filme si nu a mai primit nici un rolAcum 12 ani, Cristina Rus povestea despre principiile sale solide referitoare la aparitiile nud din filme: “Stiu ca nume sonore ale cinematografiei mondiale, precum Sharon Stone, n-au avut prea multe ezitari in a turna asemenea scene picante, dar eu nu le agreez”, marturisea solista, justificand astfel refuzul de a juca intr-o pelicula destul de indrazneata.fara descriereCristina Rus a aparut goala chiar pe prima pagina a revistei High Life

Peste numai patru ani, insa, in 2006, cantareata poza goala intr-un pictorial, imaginile facand senzatie la vremea respectiva! Dupa shooting-ul hot, sotia de azi a lui Dragos Bilteanu, afaceristul arestat pentru o frauda economica de 13 milioane de euro, a declarat ca regreta pasul facut si ca fotografiile cu pricina nu i-au adus nici un beneficiu in cariera!

fara descriereSharon Stone a facut senzatie cu scenele erotice din filmul "Basic instinct"

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate