Cristina Șișcanu a răbufnit în timpul luptei pentru imunitate, de la Survivor România: „Gata, nu mai joc!”. Ce s-a întâmplat pe ringul de luptă

Cristina Șișcanu a avut parte de un incident neplăcut în lupta pentru imunitate, cu Lola și a fost la un pas de a abandona jocul.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

Cristina Șișcanu

Spiritele s-au încins la Survivor România în cel mai important jos al săptămânii, lupta pentru imunitate, în care fiecare echipă luptă pentru a-și păstra toți colegii de echipă. Concurenții au fost legați la ochi, iar de picioare au avut clopoței care să îi îndrume spre pașii adversarului pentru a lua steagul de pe spatele lui. Primul care a reușit să ia steagul a fost Bogdan Vlădău, din echipa Faimoșilor. 

Citeste si: Apropiere suspectă între soția lui Andrei Duban și fotbalistul Mihai Onicaș, la Survivor România! Ce s-a întâmplat în timpul filmărilor din Republica Dominicană?

Citeste si: "Survivor Romania”: Faimosii si Razboinicii au avut parte, aseara, de prima confruntare dramatica

Citeste si: Cristina Șișcanu, în lacrimi la Survivor România! A izbucnit în plâns din primul episod

Cristina Șișcanu a răbufnit în timpul luptei pentru imunitate, de la Survivor România: „Gata, nu mai joc!”. Ce s-a întâmplat pe ringul de luptă

Crstina Șișcanu a intrat în ring pentru jocul de imunitate contra Lolei, din echipa Războinicilor. Faimoasa și-a ieșit din minți când Lola a bruscat-o pentru a-i lua steagul de pe spate, moment în care Cristina Șișcanu s-a enervat la culme și a spus că nu mai vrea să continue jocul. 

„Hei hei hei. Ce-i asta? Gata, nu joc. Gata, nu joc. Mă ține de mână. Mă prinde de mâini și mă ține. Nu este ok.”, a spus Cristina Șișcanu în timp ce și-a dat banda jos de pe ochi și a ieșit din ringul de luptă. 

Faimoșii au fost dezamăgiți de atitudinea Cristinei și i-au pus în vedere că dacă va renunța, vor pierde un punct, punct care le va reveni din oficiu celor din echipa Războinicilor. 

În urma acestui incident, ambele concurente au primit cartonaș galben. 

Cristina Șișcanu survivor

Încurajată de colegii ei, Cristina Șișcanu a reintrat în joc, însă punctul a fost luat de Lola, cea care a adus primul punct echipei sale.

„Din păcate mi-am dat seama că minusul nostru este că suntem prea eleganți. cei din echipoa adversa sunt obisnuiți cu asta și au strategii pentru a reusi. Noi nu putem scăpa de această eleganță și de aceea pierdem.”, a spus Cristina Șișcanu după terminarea jocului. 

Lola, la rândul ei și-a recunoscut agresivitatea și și-a cerut scuze de la echipa Faimoșilor, însă vedetele cred că aceasta este strategia lor de joc. La cereminie Cristina Șișcanu și Lola au avut un schimb dur de replici. 

survivor romania

„Cristina, e un joc. E normal să luptăm, mai ales că miza este mare.”, a spus Lola din echipa Războinicilor. 

„Nu mai am ce să discut cu un astfel de adversar, îmi pare rău.”, a spus Cristina Șișcanu.

„Nu mai am ce zic în afară că îmi cer scuze”, a adăugat Lola. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate