Cristina Șișcanu a slăbit enorm, iar fanii sunt îngrijorați! Transformarea este vizibilă pentru soția lui Mădălin Ionescu

Cristina Șișcanu a slăbit enorm iar unii dintre fanii ei au devenit îngrijorați.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Cristina Șișcanu a anunțat că-și vinde multed intre lucrurile pe care nu a apucat să le poarte sau le-a purtat o singură dată. Motivele invocate de vedetă sunt: nu mai are loc în dressing și a slăbit foarte mult.

” Multe dintre lucruri sunt de pe vremea când eram ceva mai grasă sau eram însărcinată. Sunt și pantofi, acum port mărimea 37 dar în trecut am purtat 38 sau 39, pentru că între timp mi s-a subțiat și piciorul”, a explicat Cristina Șișcanu care spune că își va vinde lucrurile cu prețuri modice, cuprinse între 40 și 400 lei.

Citeste si: Sigur vor fi prietene! Ce legătura incredibilă este între Cristina Șișcanu și Andreea Popescu

Citeste si: Anunțul făcut de Gabriela Firea! Este vizat Municipiul București

Citeste si: Cristina Șișcanu: singurele și cele mai obraznice imagini topless făcute vreodată! Mădălin: ”Pur și simplu mi s-a tăiat respirația”

De ce nu dă Șișcanu hainele gratis?

În postările în care Șișcanu anunță vânzarea, vedeta apare extrem de slabă și trasă la față. Schimbarea este vizibilă cu ochiul liber, iar unii dintre fanii acesteia s-au declarat îngrijorați. ”Ce ai slăbit”, ”Îngrașă-te și le vei purta din nou”, au fost câteva dintre reacțiile fanilor. Unii dintre aceștia au și felictat-o, spunând că-i stă foarte bine așa.

fara descriere

Cristina Șișcanu spune a hotărât să-și vândă hainele în loc să le dea gratis pentru că în trecut a avut experiența de a-și vedea lucrurile scoase la vânzare de către cei care le primiseră, semn clar că aceștia nu le doreau cu adevărat ci voiau să facă doar ”profit”.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate